Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: FILM CAMBRIDGEI I OSESEK

Marian667
    Guest

FILM CAMBRIDGEI I OSESEK

KLIK

Moj cambridgei L8 i mysi osesek

ZoKoL
    Guest

Re: FILM CAMBRIDGEI I OSESEK

spokojnie sobie podszedł i wciągnął ją jakby nigdy nic .

Peter_frostax
    Guest

Uważam że mysz niejest za odpowiednim pokarmem dla ptasznika jak już podaję zwierzakowi mysz to tylko dla tego aby urozmaicić mu dietę, ale oglądanie tego przyprawia mnie o mdłości.

Obywatel_Snejk
    Guest

kolego jestes porabany
    niech mi moderator wywali,usunie,zagrozi,cokolwiek (przepraszam NOOK),ale musze to powiedziec -jestes powalonym nastolatkiem,ktory bawi sie jeszcze swoim ptaszkiem i stara udawac twardziela przed dziecmi na forum
    wstydz sie dzieciaku wstydz!!!!!

Marian667
    Guest

Akurat tu sie mylisz snejk ... Ja swoich pajakow praktycznie nie karmie niczym innym jak swierszcze/karaczany ale ze ten cambridgei jest naprawde nie nazarty wiec stiwerdzilem ze sprobuje z mysza moze w koncu naje sie na jakis czas. Mysle ze sie udalo bo jak na razie przeszedl mu szal na jedzenie. Film dalem na forum nie po to aby szpanowac ale dlatego ze wiele osob jest zainteresowanych takimi materialami. Pozdrawiam i nie oceniaj nigdy zamiarow tak pochopnie.

Obywatel_Snejk
    Guest

stary to jest okropne naganne i straszne,po co to robisz,przeciez to zwierze sie meczy jak choleraaaaaaaa!!!!
    Tak nie mozna!

Marian667
    Guest

Nie przesadzaj. Nie chcesz - nie musisz ogladac, wyraznie jest napisane jaka jest tresc filmu. Zreszta nie robie tego dla rozrywki ale po to zeby dobrze nakarmic pajaka.

Obywatel_Snejk
    Guest

pieprzenie,dobrze nakarmic...ehhh,chlopaku kiedys zrozumiesz o co chodzi,mam nadzieje i szczerze ci zycze.

miki_metal
    Guest

Snake nie obrazaj innych. Mi ten widok tez nie sprawia przyjemnosci, ale jak nie chcesz to nie ogladaj. Taka jest natura i tego nie zmienisz... to chyba dobrze ze Marian667 dba o swojego pajaka... Wykazcie troche tolerancji, jak chcecie kogos obrazac to piszcie na priva a nie publicznie na forum, bo ono nie do tego sluzy

Peter_frostax
    Guest

Niema sensu się kłucić widocznie masz mocne nerwy skoro takie widoki jesteś w stanie oglądać ja to niemogłem znieśc pisków myszki i skakaniaw agoni tylko raz nakarmiłem ptasznika myszką i więcej tego nierobię zanim to zwierzę umże to się strasznie męczy.

Uprawnienia umieszczania postów