-
Re: gdzie sa posty???????
Ja też nad swoim troche siedziałem.Polaciały posty z całej strony(nie wiem ile się ich tam mieści):/
-
Re: Do Nook'a
Witam cie Nook tu Goblin z tej strony chciałbym wyrazić pare słów odnośnie moderatorów nowych... a więc dzisiaj zostało skasowanych i pozamykanych bez powodu kilkanaście tematów w dziale zdjęcia , przy tym niełamały żadnych punktów regulaminu ... moderatorzy ze wskazaniem na minoka sa nieodpowiedzialni i niekompetentni ! Uprawiaja kompletna samowolke przy czym łamiąc regulamin (chodxby bezsensownymi wypowiedziami , zwierzętami karmowymi w profilu) ... składam ogólne zażalenie na nowych "panów" ... według mnie funkcje te powinny byc powierzane osobą kompetentnym i odpowiedzialnym którzy mają choć garstke wiedzy na temat terrarystyki czym minok napewno sie niewykazuje do tego powinny to być osoby znające forum od dawna ! Niejest to tylko moje widzimisie a opinia kilku(nastu) osób z serwera. Dziekuje za wysłuchanie i prosze o odpowiedź.
To wysłałem do Nook'a
Tyle co mam do powiedzenia na temat wybrania moderatorów... myśle że jako członkowie forum powinniśmy miec jakiś wpływ na wybór ludzi którzy mają nami "pomiatać" ja osobiście chciałbym żeby byłyby to osoby kompetentne czego dzisiaj raczej niedoświadczyliśmy.Jeżeli ktoś ma podobne zdanie niech mnie poprze lub jak ma odmienne niech mnie zgnoi , to forum to już nie jest te forum co kiedyś , niestety...
-
Re: Do Nook'a
dodatkowo wszystko wskazuje na SIlent Dragona,ktory bral w tym udzial.
-
-
OK WYJASNIAM!!!
Nie wiem kiedy, czemu, po co, z jakiej przyczyny jeden z moderatorów tego forum ( nie minok) walnął gafe.
Dam znac nookowi i tyle. Przepraszam za niego tych ktorzy w zwiazku z tym ucierpieli.
Proponuje zamknac temat bo dalsza dyskusja nie ma sensu.
A jak " lud chce krwi" to proponuje poszukac gdzie indziej
-
-
szyt
daj im w ucho!
-
Obywatel_Snejk nie masz co się martwić wkońcu się wyjaśni kto to zrobił a wy nie róbcie tu jakiegos buntu sytuacja zaistniała i trzeba sobie poradzić a ty Tomek widze że lubisz sobie posty nabijac.
-
Yo!!! Nie kumam, nikt z was niegdy nie popełnił błędu ??? Każdemu się może zdarzyć wpadka, aczkolwiek z pewnych źródeł wiem ze nie Minok jest sprawcą tego zdarzenia. Do osób co wstawiły swoje fotki - wstawcie je raz jeszcze wiem ze czasami zajmje to trochę czasu, ale więcej go tracicie na debatowanie kogo za to ściać Pozdrówki..... i Minok faktycznie zamknij już ten wątek, bo dalsze dysputy nic nie wniosą.
-
przepraszam za zaistniałą sytuacje która wynikła z mojej nie odowiedzialnej decyzji, miejscie cierpliwość wkrótcer profesionalna galeria zdjęć nie jakieś badziewie jako poddział forum, prosze rowniez o nie obrażanie minoka nie ma z tym nic wspólnego
Uprawnienia umieszczania postów