Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: moje zwierzory ]:-)

Goblin
    Guest

Re: moje zwierzory ]:-)

bestboy mi chodzi o to że do terrarium to daleka droga ... to jest akwarium a w akwa nieutrzyma sie odpowiedniej temp i wilgotności... to samo z cyrkulacja powietrza ... lepiej jakbyś gekona wyciągnoł a akwa zalał wodą i wpuscił ryby...Jak dla mnie trzymanie zwierzaków które potrzebuja odpowiedniej temp. wilgotności i odpowiedniego KLIMATU "mieszkania" w akwarium gdzie tego nieda się zrobić jest conajmniej żałosne ... jakby w akwa mozna było utworzyć odpowiednie warunki to nikt niewymyśliłby terra...

I mi tu nieklnij dzieciaku na mnie bo nigdzie w tym temacie tepaku niepisałes o tym że grzeje go kamień , a unikam twoich postów jak tylko moge bo inteligencją niegrzeszysz niestety...

Wiadomość zmieniona (07-05-05 23:00)

GREJFRUT
    Guest

Człowieku po pierwsze grzeczniej! Po drugie coś ci się pomyliło słowo terrarium jest błędnym określeniem twojego AKWARIUM! Tu nie chodzi o kryjówki tylko o temperaturę i odpowiednią wentylacje! Poczytaj trochę o gekonach bo jesteś daleko w tyle i nie męcz zwierzaka bo to że masz na niego pieniądze nie upoważnia cię do tego żebyś trzymał go w takich mizernych warunkach! Ty nawet nieznasz nazwy łacińskiej gekona lamaprciego!Żal mi gekona bo jest piekny!
    pozdrawiam GREJFRUT
    www.gekon.lamparci.prv.pl

Wiadomość zmieniona (07-05-05 23:00)

Pawllo
    Guest

co do gekona żadnych uwag nie mam prócz tej, że mi go żal lecz do ciebie mam i wole je przemilczeć,

Uprawnienia umieszczania postów