-
Re: KGTZ
to jak już podziękowania - ja dziękuje szczególnie bykowi za mecz piłki nożnej po północy , juz dawno nie miałem przyjemności pokopać sobie;]
-
Re: KGTZ
No to moze ktoś opisze zdjęcia ;]?
-
FOTY OPISANE!
1. Od lewej : Jaszczur (syn Atraxa2),Bogdan(Atrax2),Bouli,Samael,Madox,Werni,J ustyna(Keroveen),Grzesiek(Lyric)
2.To samo
3.Pan z Boasem (nie wiem kto to)
4.Giełda
5.Giełda - Pani Kozi_TomekG :] - Samael
6.Giełda
7.Od lewej:Znajomy pan o nieznajomym przynajmniej dla mnie nicku ,Nook,Awi z mężem.
8.Werni zagubiony w tłumie
9.BooYaKa
10.Pulsar
11,12.Dario
13.Justyna,Grzesiek,Ja.
14.Robert p. i ktoś jeszcze:P
15.Od lewej: Bouli,Madox i Atrax2
-
Re: FOTY OPISANE!
Hehe
Co do punktu 7:
"pan o nieznanym nicku" to mój brat-Przemek,w necie nie siedzi,wiec nie dziwota że taki nieznany ,choć myśle ze dla ludzi z Wrocka jego tozsamość tajemnicą nie jest
-
Re: I jak tam po giełdzie?? :)
Tak moze i bylo ale to byla pierwsza taka impreza generalnie chyba w Polsce wtedy wiec sie nie dziw...
-
Re: FOTY OPISANE!
BooYaKa napisał(a):
> 14.Robert p. i ktoś jeszcze:P
>
To jest Maciek u ktorego pol Wroclawia zaopatruje sie w myszy i oseski :]
-
Pan z boasem to ja
/Tomek
-
prawda ze jestem piekny? ;']
-
Fajno ,ze sie ujawniles :] Juz nie pisze "pan" bo patrzac w profil jest to nie na miejscu i nie ujmujac Ci myslalem ,ze jestes starszy :].Jesli bedzie nastepna gielda w JG to nie ma zmiluj sie i masz zostac i sie z nami napic piwka :]
Ps.Myslalem ,ze ta fotka nie wyszla i sie zastanawialem gdzie przepadla :]
-
no wlasnie szkoda że sie wszyscy zmyli i na imprezie integracyjnej została właściwie sama ekipa z wrocławia... sami przyjezdni... a miejscowych tylko 1;] ale z ato jaka hehe:]
Uprawnienia umieszczania postów