Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: moje maluszki

lomax
    Guest

moje maluszki

codziennie ich przybywa

Double
    Guest

Re: moje maluszki

uuuuaaaa ale czad :|

Tomek_Nie
    Guest

a idz fe wypozabijaj to :P

Marian667
    Guest

heh.. ja nie lubie karaczanow karmie nimi pajaki tylko kiedy nic inego nie ma pod reka.

SDY
    Guest

Jaaaa. Malutkie dubie Tez chce takie! Czekam, i czekam, i czekam, i czekam... I sie doczekac nie moge Moje ulubione (moze dlatego ze pierwsze...) karaczanki.

TylerPL
    Guest

Błe, nienawidze karaczanów, zaraz pusze bełta.... błeee...... a czemu małe są białe?

SDY
    Guest

Bo ledwo urodzone i miekkie:> Dalej widzisz ze juz kolorki im wchodza. To tak jak po linieniu. Moje dubie nawet jak linijeja na imago sa biale tak z pol godziny.

SDY
    Guest

Aha, lomax. Ty masz tylko tyle imago co w profilu? I ile je juz trzymasz ze mlodych sie doszekales? Wiesz ile trwa "ciaza"? Bo moje kopulowaly 1,5-2 misiace temu a jeszcze maluchow nie widzialem. W jakiej temp je trzymasz?

Pulek
    Guest

Ładne karaczany .:]

lomax
    Guest

SDY nawet mniej bo jeden samczyk już padł a od kiedy je mam to nawet nie pamiętam bo kupiłem je synowi ( na pajączki jest jeszcze za młody - moim zdaniem) ale kilka miesięcy już będzie tak około stycznia chyba były już pierwsze imago . Ich domek to taki chyba najmniejszy fauna box , bez podłoża i nawet bez pojemnika z wodą. Karmie je suchą karmą dla psa i obierkami z jabłka i marchewki. Temp ok 26-28

Uprawnienia umieszczania postów