Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Co to za pająki ??

FeliXX
    Guest

Re: Co to za pająki ??

Ten pierwszy to raczej Parahybana lub Kędzior rzeczywiscie kolo L3, a to drugie to nie wiem

venuss
    Guest

Z tym pierwszym tez jestem za kędziorkiem....tak mi się wydaje Kurcze...nienawidzę takich oszustów wrrr myślą tylko o własnym szczęsciu, a innych mają głęboko gdzieś wrr

Obywatel_Snejk
    Guest

trzeba oprocz tego byc skonczonym cieciem i baranem zeby oszukiwac kogos na pare zlotych!!!!

moolek
    Guest

Hmmmm zamowilem od Push_me 2 irminki L3 i boehmeia L6.... ! irminka przyszła ale padnięta ;/ a te co przezyly to nie wygladaja na druga irminke i boehmeia :/ A Push_me przekonany jest ze sie wywiazal.... :

http://www.moolek2.prv.pl/archiv.jpg

THC_Inside
    Guest

1 kedzior 2 moze g.rosea bo brachol tez ma i jest podobnego koloru chyba ze on ma tez cos innego :/ ale takiego wiesniaka to za jaja przywiazac do samochodu i wywiesc do lasu :[

moolek
    Guest

Dodam ze pajaki zakopaly sie i siedza pod ziemia... (torfem) a Push_me nie odzywa sie...

moolek
    Guest

http://www.moolek2.prv.pl/archiv2.jpg

Cholera przeciez to nie sa te pajaki !!!!!

Czy jest ktos z Jarosławia zeby mi pomoc rozwiazac ten problem ??

moolek
    Guest

Push_me jest cwany na gg !! napisalem zeby tu sie odezwal i powiedzial to co mi wypisuje na gg... Czekam Push_me na wyjasnienia na forum, prosze bardzo wyjasnij wszystkim co mi za pajaki wyslales !! I mam dość twojego pier... ze ten wiekszy to boehmei !! Nie rob ze mnie debila... !! Ale zrob z siebie tutaj publicznie zobaczymy czy jestes taki odważny jak na gg !!

Uprawnienia umieszczania postów