Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: moja dziewczynka.....

losi1
    Guest

Re: moja dziewczynka.....

oto ta glizda w sloiku....teraz wiekszym..

Łysek
    Guest

hehehe no teraz juz widac jakiego pytona bo wcvzesniej to na prawde kalifornijska glizda... :P

losi1 nie myslalem ze masz takie cienkie poczucie humoru... zwaz tlyko ze wszyscy pisali tak dlatego ze dales na prawde MIIIINI fotke Kazdy sobie zartowal z foty a ie z Ciebie i Twojego weza ale oczywiscie taki "twardziel jak ty za monitorem" od razu sie wzbuzyl i zaczal wyzywac od baranow...
    szkoda slow.. zamiast marnowac zcas na bezsensowne posty radzilbym sie pouczyc zmienijszanie objetosci fotek (a nie ich miniaturyzacje).... to nie boli uwierz mi!

a teksty typu:
    "ale z ciebie twardziel za monitorem .....ciekawy jestem jaki jestes naprawde ja mam ta glizde w sloiku a ty w spodniach....baranie!!!!" Sa tylko smieszne a zarazem zalosne, radze popracowanie nad kultura i stylistyka wypowiedzi...

Jak nikt Ciebie nie wyzywa to radze nie wyzywac innych bo dlugo nie zabawisz na tym forum (a swoja droga Dobry poczatek hehe )

A aby uniknac tekstow glizda czy dzdzownica radze umieszczac normalne fotki bo tamta nawet na tapete do telefonu sie nie nadaje

A w zalaczniku fotka mojej glizdy hehe

I tak Cie pozdrawiam losi i zycze powodzenia w hodowli pytona

stary
    Guest

Ładny pytonek

POZDRAWIAM

szajkers
    Guest

fajny zaskroniec hahaha

Uprawnienia umieszczania postów