-
Re: moja dziewczynka.....
oto ta glizda w sloiku....teraz wiekszym..
-
hehehe no teraz juz widac jakiego pytona bo wcvzesniej to na prawde kalifornijska glizda... :P
losi1 nie myslalem ze masz takie cienkie poczucie humoru... zwaz tlyko ze wszyscy pisali tak dlatego ze dales na prawde MIIIINI fotke Kazdy sobie zartowal z foty a ie z Ciebie i Twojego weza ale oczywiscie taki "twardziel jak ty za monitorem" od razu sie wzbuzyl i zaczal wyzywac od baranow...
szkoda slow.. zamiast marnowac zcas na bezsensowne posty radzilbym sie pouczyc zmienijszanie objetosci fotek (a nie ich miniaturyzacje).... to nie boli uwierz mi!
a teksty typu:
"ale z ciebie twardziel za monitorem .....ciekawy jestem jaki jestes naprawde ja mam ta glizde w sloiku a ty w spodniach....baranie!!!!" Sa tylko smieszne a zarazem zalosne, radze popracowanie nad kultura i stylistyka wypowiedzi...
Jak nikt Ciebie nie wyzywa to radze nie wyzywac innych bo dlugo nie zabawisz na tym forum (a swoja droga Dobry poczatek hehe )
A aby uniknac tekstow glizda czy dzdzownica radze umieszczac normalne fotki bo tamta nawet na tapete do telefonu sie nie nadaje
A w zalaczniku fotka mojej glizdy hehe
I tak Cie pozdrawiam losi i zycze powodzenia w hodowli pytona
-
-
Uprawnienia umieszczania postów