Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Wolne miejsce do Jeleniej Góry

Mieszany widok

*Krzysiek*
    Guest

Wolne miejsce do Jeleniej Góry

Mam jedno wolne miejsce do Jeleniej Góry z okolic Katowic (ja jestem z Żor), koszt przejazdu w obie strony ok 30 zł.
    Kontakt telefoniczny 607 299 864

Re: Wolne miejsce do Jeleniej Góry

ja tam bym sie wybrał jakbym niemiał przeczucia że to będzie totalny niewypał i jakby nie widok tego ze maja troche ponad 30 stolików zarezerwowanych :-) w tym dla kotów <lol>... więc szkoda mi kasy i przede wszystkim czasu...

Goblin, to zacznij moze zarabiac jako jasnowidz? Wtedy problem kasy bedzie rozwiazany :>:>:>

Awikularia myślałem o tym ale narazie niepozwolą mi otworzyć swojej działalności , takie prawo :-) hehehe

KGTZ
    Guest

Goblin nie wiem jak tobie ale nikomu to nie przeszkadza bo ci ktorzy przyjezdzaja to konkretni hodowcy a nie jacys tam posrednicy, posrednika, posrednika...
    Zalezy nam tez na jakosci a nie na ilosci...

Dlatego jest taka ilosc sprzedawcow poniewaz przyjezdzaja tyko znaczacy hodowcy a nie jacys tam "hodowcy" skupujacy zwierzaki od hodowcow...
    A swoja droga to co jest na necie w rezerwacjach to nie wszystko....
    Duzo osob wie ze mamy stoliki dla wszystkich ktorzy przyjada i nie bawia sie w rezerwacje, a dzowniac tylko sie pytaja czy beda stoliki i ze beda...

A co do niewypalu to okaze sie... Z tego co widac to do niewyp[alu nam daleko, a w zamian wszystko idzie w najlepszym kieruynku... Juz nie bede pisal o tym ze giuelda w Jeleniej ma o wiele lepsza reklame niz Gielda w Swietochlowicach... (zarowno w Polsce, Czechcach jak i Niemczech...)

ps aha i nie wytykaj kotow bo z kotami beda tylko dwa stoliki a w tym odmiana malego lamparta.. a wiec bedzie na co popatrzec...

my szczerze zapraszamy bo wiemy ze warto bedzie przyjechac... sami zobaczycie

pozdr. Tomek

Reklama reklamą :-) a z rezerwacji widze sami naprawde "konkretni" hodowcy <lol>...

Ja bym sie zabral z kumplem - zmiescily by sie dwie osoby??? (Na kolankach najwyzej sie pojedzie ;P

*Krzysiek*
    Guest

może by się dało ale musisz zadzwonić pod ten numer 607 299 864 (do kierowcy) najlepiej teraz

Goblinie mysle ,ze to nie czas i miejsce na Twoje przemyslenia.Autor zwrocil sie z konkretna oferta i powinni sie udzielac tutaj tylko Ci ktorzy sa zainteresowani !!!.Daruj sobie swoje przypuszczenia,bo patrzac w profil juz wiem skad w Tobie tyle na "nie" odnosnie tej gieldy.ja mam nadzieje,ze wszystko wypali i bedzie ok.Co do ilosci sprzedajacych to chyba nie wziales pod uwage,ze sa wakacje i czas urlopow...

Szanowny Samaelu , powiedz mi po czym wnioskujesz moje NIE ??:> Ciekaw jestem :-)

Uprawnienia umieszczania postów