Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: terra mojego regiusa

Goblin
    Guest

Re: terra mojego regiusa

damenus to terra wygląda jak dla jakichś chwytnic a nie regiusa ... zabardzo tropikalnie... to mi bardziej pasuje na las deszczowy puszczy amazońskiej niż na klimat afryki...

Bocieq
    Guest

Ja mysle ze jest OK ! wcale nie jest takie tropikalne :P duzo piaskowców ... tylko ten basenik jakbyś czyms obłożył zeby nie było szyb widac ale ogolnie jest spoko

damenus
    Guest

Goblin masz racje, zdaje sobie sprawe, ze niektore elementy wystroju sa zbedne, ale czy myslisz, ze wezowi to bardzo przeszkadza? wydaje mi sie, ze robiac terra uwzglednilam podstawowe elemeny wyposazenia ( basem, kryjowki...) czekam na dalsze, konstruktywne uwagi

OlekL
    Guest

Tu nie chodzi o to że wężowi czegoś brakuje , basenu, czy lampy , chodzi o to że poprostu te węże zamieszkują tereny afryki , bez tak bujnej roślinności . Ale w sumie jest bardzo fajne, mi tam ta "tropikalność " nie przeszkadza , ważne żeby miał odpowiednie warunki ( wilgotnośc, temperatura) i był zdrowy A terra musi sie podobać przede wszystkim własicielowi/włascicelce , na drugim planie innym ...

Xeo
    Guest

biofil made ?

bolex
    Guest

Dla mnie ,BOMBA!!!!

damenus
    Guest

wiekszosc rzeczy kupilam w biofilu (rosliny, korek, "badyle"...)

miki_metal
    Guest

Fajne terra mam pytanie odnosnie basenu: jak wymieniasz w nim wode?? Masz jakas pompke, czy za kazdym razem musisz robic przemeblowanie zeby wyciagnac akwarium??

damenus
    Guest

niestety za kazdym razem musze wyjmowac caly basen, ale jest tak wstawiony, ze nie musze niczego dodatkowo przestawiac....

Saurus
    Guest

A propos basenu, lepiej go zamaskujbo wyglada nieszczegolnie. Zakryj czyms, tak mocno odstaje od klimatu calego terra- gole szklo tam nie pasuje

Uprawnienia umieszczania postów