-
-
Re: KGTZ - Oficjalne informacje przed gielda
Jestem jednym z DJ'i grajacych od pierwszych chwil powstania clubu "Autonomia" na ktorego terenie bedzie odbywac sie owe ognisko. Chciałem zapewnic wszystkich przybyłych ze "Autonomia" nie jest "wiejską dyskoteką" lecz alternatywnym miejscem spotkań ludzi ambitnych, chcących rozwijac swoje choryzaty myślowe, a co za tym idzie nie są spotykane tam osoby typu "napakowane dresy". Wejście osob postronnych na teren "Autonomi" jest filtrowane za pomocą profesjonalnego selekcjonera. Nasza klientela to ludzie sztuki, muzyki, oraz ludzie chcący sie spełniac w najrozniejszych dziedzinach artystycznychi, to z reguły ludzie młodzi pozytywnie nastawieni do życia i otajaczacego ich świata. Ja jako dj staram sie im dostarczyc kawałka mojej sztuki - mojej muzyki. Wiec zarzuty postawione przez kolege BooYaKa sa bezpodstawne. Zapewniamy wam naprawde bardzo miłą atmosfere, nieodpłatne pole namiotowe, oraz imprezę na dwóch poziomach w naszym clubie.
Poziom 1 - ambitna muzyka elektroniczna
Poziom 2 - "relaksacja ducha" - czyli chillout, jazz, down temo, ambient (które to właśnie gatunki muzyczne bedzie można w owa sobote usłysze w moim wykonaniu).
Pozdrawiam
-
Może w końcu umieściłbyś mapkę jak obiecałeś i napisał czym można dojechać z dworca (nie uśmiech mi się cwał z terra na plecach przez 7 km) a nie zajmujesz się pierdołami w stylu jaka muzyka będzie (nie obraź się mikołaj ale najpierw musze dotrzeć na giełdę żeby potem posłuchać muzy)
-
U mnie w domu można zostawić bezpiecznie wszystkie zwierzaki. Jak Ci sie nie chce chodzić to nie idź.
-
Re: Oficjalny plan imprezy wieczornej po zakonczeniu KGTZ
Miejsce do przechowania zwierzaków jest pewne i bezpieczne u mnie w domu oddalonym 20 minut od miejsca ogniska. Nie pisz że nie pomyślałem bo nawet nie zdążyłem odpisac :]
Żadna pałarnia ani miejscy nie wpadną,bo już robiliśmy tam ognicha i imprezy na około 100 osób z namiotami z krzykami itp.
W Autonomii bywam często,nawet od nocy do rana. Lubię tamtejszą muzykę i wcale nie powiedziałem że mi ona nie odpowiada. Chodzi o to że takie miejsce nie jest zbyt dobre do spokojnej pogawędki.
I co jak zajmiemy 1 piętro? Skoro z dołu tak muza nawala że spokojnie to raczej nie pogadamy.
Nie było zaczepek powiadasz? Ostatnio w sobote lało się dwóch kolesi i bramkarz :]
W piątek z kolei prawie bym zabił właśnie takiego podchmielonego nastolatka,który cwaniaczył do wszystkich :] mój kumpel tydzień temu lał się z jakimś gnojkiem zeeero zadym. Teren ośrodka jest wprawdzie duży i można tego uniknąć.
Ja o miejsce imprezy nie będę się kłócił bo to nie jest żadna wojna. I jeśli w autonomii będzie fajnie to zostane,jeśli będzie niezbyt ciekawie to zapewniam,że ja i jeśzcze sporo osób idziemy na moje miejsce. Impreza ma być fajna i każdemu ma się podobać :]
-
> W Autonomii bywam często,nawet od nocy do rana. Lubię tamtejszą
> muzykę i wcale nie powiedziałem że mi ona nie odpowiada. Chodzi
> o to że takie miejsce nie jest zbyt dobre do spokojnej
> pogawędki.
nigdy Cie tam nie widzialem... w piatki czy soboty chodzisz?
> I co jak zajmiemy 1 piętro? Skoro z dołu tak muza nawala że
> spokojnie to raczej nie pogadamy.
wcale tak nie nawala, u gory jest wypas!
> Nie było zaczepek powiadasz? Ostatnio w sobote lało się dwóch
> kolesi i bramkarz :]
> W piątek z kolei prawie bym zabił właśnie takiego
> podchmielonego nastolatka,który cwaniaczył do wszystkich :] mój
> kumpel tydzień temu lał się z jakimś gnojkiem
ja nie wiem jak to mozliwe, ja nigdy tam nie widzialem zadnej zadymy
> zeeero zadym.
niom
> Ja o miejsce imprezy nie będę się kłócił bo to nie jest żadna
> wojna. I jeśli w autonomii będzie fajnie to zostane,jeśli
> będzie niezbyt ciekawie to zapewniam,że ja i jeśzcze sporo osób
> idziemy na moje miejsce. Impreza ma być fajna i każdemu ma się
> podobać :]
looz :]
-
Byłem w piątek tydzień temu, w zeszły piątek i w sobote. I wcześniej chodzilem jeszcze. Możliwe że była zadyma :]
-
-
Kurcze pieczone, jeszcze gieldy nie ma, a wy sie juz klocicie :/ Jak w polskim sejmie... Co do mapek - jak widze, pytajacy korzystaja z internetu - bo tu pisza. A wpiszcie sobie w wyszukiwarke "mapa/plan Jeleniej Gory" i sobie sami zobaczcie......
-
Mapa to pikuś ale warto się dowiedzieć czym jechać gdzie wysiąść i ile do przystanku bo akurat to ciężko znaleźć w necie a sami organizatorzy narzekają na pogodę
Uprawnienia umieszczania postów