-
Re: KGTZ - Oficjalne informacje przed gielda
Ja bede na 100% może bede miał jedno wolne miejsce w samochodzie z Legnicy
-
-
nie nie ma powodu do obwa imprezy odbywac sie beda na terenie osrodka na ktorym odbedzie sie gielda na pewnbo bedzie to spotkanie przy pikwu i ognisku Dlatego zachecamy do zabrania ze soba namiotow abyscie mogli z nami do pozna dyskutowac...
Na pewno zostanie juz kilkanascie osob a wiec jak tylko macie ochote to proponujemy zostac na spotkaniu
Wiecej informajci dowiecie sie od obslugi gieldy oraz na porozwieszanych plakatach podczas gieldy
ps. Waszym zwierzakom na czas ogniska jak i noclegu zapewniamy cieply kat a wiec bez obaw!
-
Właśnie że ognisko nie będzie na terenie autonomii bo:
1.Nie pogadamy ani nie pospimy - głośna muzyka jest nawet do 5-6 rano.
2.Chodzi pełno nawalonych łepków którzy do każdego mają jakieś wąty a więc może skończyć się zadymą.
3.Tam nie jest zbyt fajnie - ciekawe skąd weźmiemy jedzenie jak zabraknie?
Większość osób zadecydowała że idzie na ognisko ze mną - w miejsce gdzie jest łąka,rzeczka,cisza is pokój oraz miejsce na ognicho. Tam przynajmniej będzie można pogadać na różne tematy,chlać do woli i nikt,absolutnie nikt nam nie będzie przeszkadzał. Więc radzę to przemyśleć,bo nie ma sensu robić dwóch ognisk,z czego jedno wypadnie lepiej a drugie gorzej...
-
KGTZ napisał(a):
> Dlatego zachecamy do zabrania ze
> soba namiotow abyscie mogli z nami do pozna dyskutowac...
Hmmm a co to bedzie impreza ku czci organizatorow ?? To jakis zaszczyt ,ze bedzie mozna z wami podyskutowac czy jak ??? Sorry ,ale ja tu czegos nie kumam ;] Jesli to co pisze Byku to prawda to ja na zadne "dicho" sie nie wybieram,tylko na ognisko z kumplami.Poza tym ja zadnego z Was organiztorow nie znam,a Byka i wiekszosc ludzi jadacych z Wrocka znam juz jakis czas i nie jedno piwo sie wypilo...Jade tam sobie odpoczac z dala od cywilizacji,gdzie w spokoju mozna bedzie pogadac,a nie przekrzykiwac sie nawzajem. Poza tym generalnie liczy sie spokoj i nasze wspolne grono,a nie ew. uzeranie sie z podchmielonymi malolatami - nie mam zamiaru spedzic przez jakiegos 14 letniego pajaca nocy w wytrzezwialce...wole jednak ten namiocik :] :]
-
-
no ok a jaki Ty masz pomysl na zapewnienie warunkow zwierzakom?????? wieczorem i w nocy gdzies tam w plenerze?????? chyba nie bede ich trzymal przy piersi??? - zreszta zalezy co kupie i moze wszystko by sie nie zmiescilo... a moze je mi ktos gwizdnie:/(sa Polacy i polaczki) nie widze przeciwskazan jesli beda jakies mozliwosci a jak tylko ognicho na jakims wygwizdowie za gorami za lasami gdzie sie jeszcze trzeba dotelepac znowu to chyba dam sobie spokoj i pogadam na miejscu z kim bedzie mozna a kolesi jakichs tam sie nie obawiam...- ja sie piffem nie użynam zeby miec takie problemy....:/ i obawy:/
-
> Właśnie że ognisko nie będzie na terenie autonomii bo:
nigdzie pewnie nie bedzie (ogladajcie pogode), ale przeciez bedzie imprezka w Autonomi... wiec nie ma problemu zeby tam sie spotkac, miejsca jest duuzo
> 1.Nie pogadamy ani nie pospimy - głośna muzyka jest nawet do
> 5-6 rano.
jest do 3-4, czasem 5, ale nie jest tak głośna, zeby nie mozna bylo spac w namiocie...
> 2.Chodzi pełno nawalonych łepków którzy do każdego mają jakieś
> wąty a więc może skończyć się zadymą.
NIE! byłem tam wiele razy i nikt nigdy nie mial zadnych wątów do mnie, nigdy nie widzialem, tam jakiejkolwiek bójki czy cos takiego
> 3.Tam nie jest zbyt fajnie - ciekawe skąd weźmiemy jedzenie jak
> zabraknie?
z stacji Shell, jakies 20min. drogi od Autonomii... a fajnie jest, jeszcze zalezy kto jaka lubi muzyke
> Większość osób zadecydowała że idzie na ognisko ze mną - w
> miejsce gdzie jest łąka,rzeczka,cisza is pokój oraz miejsce na
> ognicho. Tam przynajmniej będzie można pogadać na różne
> tematy,chlać do woli i nikt,absolutnie nikt nam nie będzie
> przeszkadzał. Więc radzę to przemyśleć,bo nie ma sensu robić
> dwóch ognisk,z czego jedno wypadnie lepiej a drugie gorzej...
ja sie nie wtracam, wyrazilem swoje zdanie i to co wiem na temat Autonomii
pogoda i tak chyba nie da zrobic za bardzo ogniska... a juz bardziej bym sie skłaniał do ogniska przy autonomii, bo w razie deszczu, mozna szybko sie skryc w środku...
chyba, ze kazdy bedzie mial namiot do spania lub auto
pozdro
smogg
-
-
samael zle zrozumiales piszac "z nami" mialem na mnysli nie tlyko organizatorow ale rowniez tych wszystkich ktorzy zapowiedzieli swoja obecnosc na ognisku / spotkaniu wieczornym
Co do ostatecznej decyzji to napisze ja za kilkanascie minut po konsultacjach z innymi organizatorami oraz uczestnikami gieldy
Uprawnienia umieszczania postów