-
Re: KGTZ - Oficjalne informacje przed gielda
HMMM no fajnie jak jest mozliwosc zostawienia zwierzatek w domku BooYaki i gdyby mi sie podobalo tym razem przebywanie w plenerze to wiem ze bym skorzystal... moze sie zdecyduje kto wie... ale chyba jednak innym razem... jesli bede jeszcze mile widziany
Ja mam olbrzymia ochote na impreze powiedzmy "cywilizowana" wiec ta na miejscu - w osrodku bedzie idealnie pasowac... muzyke tez lubie!!!:> wprawia mnie w dobry nastroj, uspokaja mnie, rozluznia a z drugiej strony laduje i napelnia energia (piwo mi tego absolutnie nie daje i niechcialbym byc zle zrozumiany to nie docinka!!! ALE po prostu komary rowniez nie wprawiaja mnie w zachwyt... sa moze wszedzie ale tam gdzie jest woda jest ich duzo wicej a te preparaty to... raczej malo skuteczne)- a tej energii po podrozy i calym dniu bede potrzebowal:>:> no i wreszcie jak pisalem - ja mam tak ze lubie posiedziec w konkretnym lokalu w pewnych warunkach itd... wypoczynek przy naturze rowniez uwielbiam ale to zalicze innym razem i najlepiej nad Morzem:] tak ja na to patrze - pogadam i pobawie sie z tymi co beda w osrodku...
Uprawnienia umieszczania postów