A wiec po konsultacjach doszlismy do wniosku iz niestety ale BooYaka troszke pzresadzil. Jesli ktos sie obawia glosnej muzyki, jakis zadym etc. to moze spokojnie sie wybierac do nas i niczego sie nie obawiac! Takiego czegos w Autonomii nie bedzie!
Jest to miejsce ktore ma swoj urok a ludzie przychodza do tego osrodka sie dobrze bawic a nie szukac zadym jak na wiejskiej dyskotece...
Niestety ale to co napisal Booyaka jest bzdura co potwierdzi nie jeden bywalec Autonomii Kto tam byl wie jak jest!

A teraz do rzeczy...

Jako ze pogoda na nadchodzacy weekend jest niewyrazna z powodu opadow postanowilismy przygotowac sie na dwie ewentualnosci...

1. Jak nie bedzie padac to ognisko odbedzie sie w zacisznym miejscu na terenie osrodka zaraz kolo polany namiotowej. Jest to nasza ostateczna decyzja poniewaz gdyby zaczal padac deszcz to mozna przeniesc impreze do cieplego pomieszczenia.
A juz o pomieszczeniu dla zwierzakow nie wspomne o czym Booyaka chyba nie pomyslal...

2. Druga propozycja jest taka aby podczas deszczu rozpoczac impreze na jednym z pieter osrodka. Wtedy kazdy uczestnik dostalby nalepke(identyfikator) i uczestniczylby w spootkaniu tak jak inni terrarysci (brak identyfikatora to brak wejscia na pietro... i po wszystkim czyste grono (mozna tak zrobic jesli tylko ktos sie obawia jakis zadym itd... choc to nigdy nie mailo miejsca w Autonomii a Booyaka chyba mial zlych informatorow... _)

Jednym slowem zapewnaimy Wam:

- mozliwosc rozbicia namiotu i bezpiecznego noclegu na terenie osrodka
- mozliwosc upieczenia kielbaski (na ognisku lub grillu podczas wieczornego spotkania)
- bezpieczna zabawe bez zadnych incydentow
- pomieszczenie dla zwierzakow na noc
- mila i symaptyczna atmosfere w rodzinnym gronie terrarystow

Niestety BooYaka ale nie mozemy zrobic ogniska na jakims wygwizdowie poniewaz jak zacznie padac to my moze i mamy blisko do domu, ale co z ludzmi!?
I najwazniejsze co ze zwierzakami - ?? -
Tak wiec jak widzis znie ma innego roziwazania..
Jescze nie wiem skad taka opinia o Autonomii ale mam nadzije ze pogadamy a po wszystkim w niedziele napiszesz ze Twoje "rozpoznanie terenu bylo bledne"

Mam nadzieje ze wszystie watpliwosci zostaly rozwjane i wszyscy spotkamy sie w Autonomii na czesci wieczornej