-
rafał po raz 2!!
:] oto rafał ktory sobie odpoczywa:]
-
Re: rafał po raz 2!!
.. nie no juz nie moge ... hhahh brzuch mnie ze smiechu boli naprawde extra masz poczucie humoru hhehh
PS: skąd wiesz ze odpoczywa ? (chyba ze sam Ci powiedział to OK rozumiem ) hehehehhh
-
Rafał rządzi i nie pogadasz :] He he ale ma wypas siesta czikita super odpoczywa :P
-
Te kedziorki w Twoim profilu czemu wszystkie oddzielnie sa dodane? Kazdy ma inna osobowosc i wymaga specialnego traktowania? Jak odrozniasz rafala od innych kedziorkow? Inne tez maja imiona np. heniek i zenonon?
PS. To juz przestaje byc smieszne.... Jesli myslis ze Twoj pajak (w dodatku o imieniu rafal ) zrobi kariere na forum to jestes w bledzie....
-
Witam
Ja wogole nie wiem jak zwierzaka można nazwać imieniem człowieka :/
Jak masz np. psa, suczkę to nazwiesz ja Ania??
Wyjdziesz z nia na spacer i bedziesz wolal ,,Ania chodz do mnie" ??
Pozdrawiam
-
moje psy nazywaja sie Ryszard i Oskar...co w tym zlego?
Czemu koniecznie dac psom i innym imiona w stylu Saba,Azor czy Pimpek? Przeciez to syf jak beret
-
PROPONUJE ZEBY RYSZARD STAL SIE FORUMOWYM AJDOLEM!
Po prostu niech on bedzie takim forumowym guru.
Dlaczego?
Po pierwsze- jest to najbardziej posledni i najbardziej zwyczajny z futrzanych tylkow, a wzbudza tyle sensacji wsrod ludzi jakby to byl L1 za 1000E ))
Po drugie-nie mozna sie powstrzymac jak zwierze,ktore totalnie ma w tylku wlasciciela,jest obdarzone imieniem,ktore zdecydowanie wzbudza emocje
Po trzecie-wlasciciel ma fantazje
Po czwarte-z powodu imienia tego kedziora,zupelnie inaczej mi sie patrzy na niego,po prostu widze...kogos...widze kolesia,ktory autentycznie luzuje sie na kamieniu
-
Rafał żądzi - respect ! :P
-
normalnie raffal to urodzony zabojca
-
Uprawnienia umieszczania postów