-
-
Re: Moje Morelie spilota cheynei
zaczepiste węże
-
po prostu miazga jeju normlanie zazdrość to będzie kolejny waż jakiego kupie są urocze ile taka kosztuje ?
-
no ladnutkie wezyki co tu duzo pisac
-
piekna historyjka weze tez
-
to zalezy,ja przygotowuje je do rozmnazania na przyszly rok,wiec wtedy mozemy pogadac,natomiast nie liczac oplat transportowych takie zwierze (tylko od uznanego hodowcy,wiec pewne, ze nie kundel) kosztuje okolo 150E.
-
Jak bym miał pieniądze.... To bym kupił... ale jakoś na razie od starych jestem uzależniony... :/ A wąż ŚLICZNY!!!!
-
Piękna bestia !!!!!najlepsze jest zdjęcie ze szczurkiem!!!!!!!
-
Dobrze widzę na zdjęciu z "terrarium" a dokładnie przed nim zeszyt z notatkami hodowlanymi. Jeżeli tak, to mocno pochwalam takie podejście do tego zajęcia. Jestem zwolennikiem profesjonalnego podejścia do hodowli. Początkujący hodowcy rozpoczynając swoją przygodę z terrarystyką właśnie w taki sposób ułatwią swój start, a przede wszytkim zdobyte doświadczenie w pewny sposób udokumentują. Uważam osobiście, że z takiej formy towarzyszącej hodowli powinni korzystać inni hodowcy, gdyż tylko w ten sposób mogą zdobyte doświadczenie bez większych zniekształceń przekazać innym ludziom lub potomnym.
-
zgadzam sie,a druga sprawa,ze przy ewentualnych komplikacjach zdrowotnych wezy,mozna dojsc do tego od kiedy zmienilo sie cos w ich zachowaniu,co mozna latwo przeoczyc nie notujac takich rzeczy jak podawanie pokarmu(zwlaszcza w moim przypadku,bo jestem zwolennikiem nieregularnego podawania pokarmu),ile, czy zjedzone bez wiekszych problemow, co z wylinkami,czy czybko zeszly czy w kawalkach czy nie, itp itd,takich rzeczy mozna sporo napisac.
Uprawnienia umieszczania postów