-
-
Sorry jezeli ją duże
Sorry jeżeli zdjęcia będą Wam się wyświetlały wielkie. Mi się wyświetlają raz małe, raz duże. Sorry. Pierwszy raz
-
Re: Mój gekonik lamparci
Czy on ma krew na przszczku?!
-
Re: ten gek to chodząca śmierć !!
Boże jedyny :O wychudzona na maxa :O pyszczek zapewne obdarty przez karmienie przymusowae albo nieudolne próby karmienia !! jak dla mnie długo ten gek niepociągnie , daje mu góra 2 tygodnie zycia jeżeli nietrafi w ręce naprawde dobrego specjalisty , chociaz i tak wątpie czy go poratuje...
Wiadomość zmieniona (17-04-05 16:46)
-
biedactwo:[ to na pyszczku to albo krwiak albo strup jakis ... szkoda słów
Ps foty duze i brzydkie ...
Wiadomość zmieniona (17-04-05 16:40)
-
Kurcze , co temu gekowi się stało?
-
Moze niech autor sam wyjasni co z jego pyszczekiem (w profilu ma cos o tym, ze wylinka nie chciala zejsc z czesci pyszczka...). A tak na przyszlosc: wystarcza 2 foty a nie 20 (bo okolo tyle ich jest). Z tej calej sesji wybieraj te najlepsze a nie laduj 4-5 identycznych... PS moglbys zamiescic fotki terrarium w ktorym mieszka gekon???
-
Miał być radosny posta a wyszedł smutny.
To co on ma na pyszczku to to nie jest żaden krwiak ani nic w tym stylu - tez się o to martwiłem ale zauważyłem że po zroszeniu terraium farba na skałce brudzi a on przewaznie jak siedzi w swojej kryjówce to to jest oparty o skalkę. Ona brudzi na taki dziwny kolor. Gekon u mnie jest od niecałego miesiąca i je samodzielnie - nie zamierzalem go ani razu karmic na sile. Mozliwe ze wczesniej cos sie z nim dzialo - nie wiem chociaz pytalem sie sprzedawcy. Od kad je to przewaznie zjada 2-3 swierszczy dziennie i sie normalnie wyproznia. Jak przechodzil wylinke to przeszedl ja bez wiekszych problemow (na gardzieli mu troche zostalo ale zeszlo samo). Nie wiem co z nim moze byc.
Prosze pomozcie mi !!!
no i myslalem ze on jest taki normalnie ale sie mylilem (chyba).
sorry ze jesttak duzo tych zdjec.
-
I Gekon I terrarium w Stanie Tragicznym...komentarz zostawie moze dla siebie...
-
do sterniczka
Z kąd wiesz jakie mam dalej terrarium ?? To jest tylko jego ulubiona kryjowka
Uprawnienia umieszczania postów