-
Re: MEGA PREMIERA KnockeR pictures presents
Niezle
-
Mam prośbę chciałbym wrzucić ten filmik na jakieś wielkie zagraniczne stronki o terrarystyce Jak ktoś mógłby mi podać linki do działów z modliszkami to bym był bardzo wdzięczny.
-
Knock, napisałem do Ciebie na gg, mam 3 sprawy odezwij sie, moj nr 7354321
-
łał jestem pełen podziwu fajny filmik i ta muza
-
Czolem,
po pierwsze gratuluje, filmik jest naprawde swietny, bardzo fajnie dobrana muzyka, ciekawie zrobione kadry i skladanki.
Czy mozesz napisac nam, jaki sprzet stosowales(jaka kamerka, obiektyw), na jakim programie skladales filmik, w jakim robiles grafike, napisy itp????
P.S
Troche zbyt szybko znikaja napisy, szczegolnie te koncowe...
Czekam na kolejne dokonania, a jesli napiszesz nam cos wiecej o sprzecie jaki stosowales, to pewnie sporo osob zechce sie sprobowac w kreceniu swoich dzielek
Pozdrowionka
-
OK Czas odsłonić tajniki produkcji filmiki nagrywałem aparatem cyfrowym minolta diamage z1. Całość montowałem w programie videoimpresion... program ten był dołączony do aparatu. Zdjęcia też robiłem tą minoltą wiekszość w trybie super makro. Foty straciły na jakości przez kompresje filmu w niskiej rozdzielczości bo w 640 na 480 zajmował 200 mega. Obróbka niektórych zdjęć w adobe photoshop CS. Napisy na filmi dodaje się w videoimpresion.
Uprawnienia umieszczania postów