-
Mieszanka Epicrates cenchria cenchria z Cenchria Maurus
Jak w temacie kundelek Cenchriii ma ok przeszło 50 cm je dorosłe myszy
-
-
-
next
Bardzo zła jakosc... Przepraszam
-
Re: Mieszanka Epicrates cenchria cenchria z Cenchria Maurus
uważam takie mieszanki za całkowicie poroniony pomysł , nieprzyjoł bym tego zwierzaka za darmo , a wrecz moim zdaniem młode powinny zostac zlikwidone . Przeciez to jest ewidentne zasmiecanie gatunku , paranoja , moim zdaniem totalna nieodpowiedziałnosc , pewnie swiadczaca o niewiedzy , jasne ze możan robic hybrydy i krzyzówki , ale to maja byc łaczenia przemyslane , a to jest dowód
-
:| zabilbys weza dlatego ze jest mieszancem :| no comment... Jak komus sie podoba to niech hoduje, zgadzam sie ze lepiej nie krzyzowac w taki sposob bo wyjdzie jak z constrictorami, ale bez przesady...
-
eh... komuś strasznie zależało na pieniądzach/rozmnożeniu/eksperymencie i tym oto sposobem "psuje" terrarystykę w Polsce. Między innymi przez ludzką chciwość, kupując cenchria cenchria często nie masz pewności czy w przeszłości były krzyżowane tylko "czyste" podgatunki. Był to jeden z powodów mojej rezygnacji z zakupu Epicrates cenchria cenchria...
Mam nadzieje że ten wąż i całe jego rodzeństwo jest niepłodne.
Powiedz od kogo kupiłeś.
-
a dlaczego miałbym niezabic , co węze sa jakies inne od reszty zwierzat , zabijam gryzonie dla wezy to dlaczego miałbym niezabic węza , ale miejsza z tym , jest to poprostu ewidentne zasmiecanie gatunku , jak na to patrze to az szkoda mi słów .
-
z tym zabijaniem to juz przesada.Po prostu nie nalzey tego robic,a jak ktos sie uparl to niech sobie dupe piaskiem wypcha,ale wezyka nie rusz!
To tak jakbys wyszedl z SWD na ulice i zaczal do psow wielorasowych strzelac...czlowieku bylbym pierwszym ktory by ci torbe po kawalku odgryzl
-
hehehe spoko , niema co sie denerwowac , chyba logiczne ze nalezy mordowac żadnych zwierzat , ale poprostu zdrazniłem sie widzac tego węza i mam nadzieje ze amadeuszu niebedziesz sie chciał mieć potomstwa od tego węza . pozdrawaim i poco tyle stresu
Uprawnienia umieszczania postów