-
-
Re: WomaXCarpet Python
Mógłbyś podać z czyich zbiorów to cudo?
Gdzie można znaleźć więcej info, www etc....
-
nie wierze...po prostu nie wierze...
podaj zrodlo meeen!
-
Pikny
-
moim zdaniem jest to jakis color morph a nie krzyzowka...plytki na glowie zdaja sie wygladac totalnie jak u carpeta,nic nie ma w nim z ramsayi...nic a nic poza zbiegiem okolicznosci w kolorze.
-
Witaj,
byłoby miło podać autora fotek i źródło.
Umieszczanie zdjęć z internetu na swoim serwerze to już niegrzeczność moim zdaniem, chyba że masz na to zgodę, chociaż wtedy raczej podałbyś źródło (prawdopodobnie każdy autor zdjęć poprosiłby o podanie źródła i uszanowanie praw autorskich).
Widzę że za każdym razem robisz w ten sam sposób - podawaj chociaż autora/źródło, w ten sposób przynajmniej okażesz mu szacunek.
Dla zainteresowanych - zdjęcia pochodzą z kolekcji NERD, wąż zresztą też
Pozdrawiam
-
Witaj,
to krzyżówki. Panowie z New England Reptile Distributors lubują się w takich rzeczach. Z tego co wiem, mają ich już kilka.
Pozdrawiam
-
Łukaszu będę umieszczał na swoim serverze co będę chciał , jeśli zamieszczam tam treści których autorem nie jestem mam zgodę autorów.
Czasem autor sobie nie życzy umieszczania personali, zwłaszcza kiedy chodzi o dokument a nie artyzm samej fotografi.
Wykład na temat szacunku zostaw zatem dla siebie.
-
Wiesz,
jeśli autor sam na publicznym forum chwali się pokazanymi przez Ciebie zdjęciami - nie sądzę żeby nie życzył sobie umieszczania personalii czy chociaż linku do strony. Nie spotkałem się jeszcze z autorem zdjęcia (zwłaszcza w przypadku tak znanych firm) który zezwoliłby na ich publikację jednocześnie prosząc o nieujawnianie autorstwa
Kara z NERD twierdzi: "NERD nie dał NIKOMU prawa do użycia zdjęć naszej nowej hybydy. Jeśli ktoś twierdzi inaczej - kłamie."
Proponuję to już dalej wyjaśnić z autorem zdjęć.
Nie chcę się z Tobą kłócić - po prostu mam pewne zdanie o ściąganiu różnych zdjęć z różnych miejsc w sieci i umieszczaniu ich na publicznym forum bez informacji o pochodzeniu (mówiąc inaczej - łamaniu praw autorskich.
Pozdrawiam
Wiadomość zmieniona (14-04-05 17:50)
-
personaliow
Uprawnienia umieszczania postów