Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Zdobył serca milionów i również nasze

TerrarystaTerrorysta
    Guest

Re: Zdobył serca milionów i również nasze

Hysterocrates, to ty sie zachowujesz jak idiota. Po pierwsze maja racje, ze to nie pasuje na forum terrarystyczne, po drugie papiez w dziale 'Zdjęcia zwierząt' jest nie na miejscu. Ciekawe co bys powiedzial, gdybys zobaczyl swoje (lub ciebie dotyczace zdjecie) w dziale 'zdjecia swiń'? Tak wiec ludzie, ktorzy to tu wrzucili zachowali sie troche bezmyslnie. A po trzecie zauwaz, ze werni i daf kulturalnie zwrocili uwage. Czyzbys nie widzial chociazby zwrotu werniego : "Z całym szacunkiem"???
    Wiec sie nie czepiaj i nie wyzywaj ludzi od idiotow, bo skad wiesz np. ile czasu spedzili w kosciele, modlac sie za papieza?

MrocznyKaraczan
    Guest

Radusiu P (Hysterocrates)widze, że potrzebujesz specjalnej opieki, bo gdy jej nie masz to wypisujesz takie dziwne rzeczy... Następnym razem spytaj się mamy czy możesz to tutaj napisać ok? i to ty sie powinieneś wstydzić bo ja nie mam czego, wyraziłem swoje zdanie i nie obrażałem nikogo tak jak ty... no nic paru takich błaznów musi być…

Stein
    Guest

dla mnie wogule dalsze ciągniecie tego typu tematów jest kompletnie bez sensu , dalibyscie już mu spokój niech spoczywa w pokoju

Washo
    Guest

Eh wy to sie musicie wszystkiego czepiac :/. Kazdy to przezywa na swoj sposob, jak chcial dac fotke to niech sobie daje. Nie przyczepiajcie sie o byle pierdole bez sensu

MrocznyKaraczan
    Guest

tyś sam jest byle pierdoła bez sensu, to jest forum tematyczne a nie ploty dla starych bab. znajdz se inne forum jak tutejszy pożadek i regulamin ci nie odpowiadają

Biber
    Guest

przeciez w końcu doszliśmy do wniosku ze pierwsze zdjecie jest związane z terrarystyką! Gabor skąd wytrzasnołeś taką świeczke!?

Washo
    Guest

I po co sie tak spinasz? Tak ci to przeszkadza ze tutaj dal zdjecie? Jak ci przeszkadza to po prostu nie ogladaj a nie komentuj glupio

MrocznyKaraczan
    Guest

ja sie spinam? chlopie ja bede pisał co myśle i ty mi niebędziesz mowił co mam robić, i niemow że komentuje głupio bo mogłem napisać np o twojej śmiesznej grzyweczce a niezrobilem tego, napisałem że post niepasuje do działu i tyle... więc szanuj zdanie innych bo ja nikomu tym postem na złość niechcialem zrobić tylko zwrociłem uwage a jak dla ciebie to jest głupie komentowanie to raczej ty niepowinieneś wchodzić na to forum tylko zająć sie dalej żelowaniem grzyweczki...

Pelikan
    Guest

Szybki spływ kajakiem z gór Neverwinter przez rozdwojone końcówki twych włosów do samego srodka tez cebulek twych pod którymi zbyt wiele nie ma.
    P.S jestem ciekaw czy przd śmiercią papieża tez byliście tak wielkimi katolikami jak teraz

Pelikan
    Guest

Gabor fajne zdjęcie

Uprawnienia umieszczania postów