Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: moze cos w trojmiescie :>:>:>

moze cos w trojmiescie :>:>:>

moze zrobimy jakies spotkanie???????????

kto dogoni <FONT color=#1616ff>PSA</FONT>??!! kto zaj***bie <FONT color=#1616ff>PSA</FONT>??!! <FONT color=#000000>C</FONT>RACOVIA!! ŁOWCY PSÓW!!

Re: moze cos w trojmiescie :>:>:>

Hey
    Wiesz niedwano tzn dosc dawno juz bylo spotkanie im mysle ,że nastepne by sie przydalo Tylko kiedy i o ktorej - bo miejsce chyba wiadome - Koliba

Jestesmy za, ale dopiero po 20 lipca, jesli o nas chodzi.
    Wirginia & Tadeusz

Ja tez moge przybyc i jak najbardziej odpowiada mi tez sugestia Wirgini&Tadeusza poniewaz teraz mam za duzo spraw a jeszcze gileda 9go wiec po 20 jakos byloby calkiem ok (przynajmniej teraz tak to jak dla mnie wyglada:] )

Witam ja rownierz bym przybyl. Tylko rownierz po 20-stym. I musial bym wiedziec dokladnie gdzie gdyz nie jesrem z 3miasta ale mieszkam ok 100 km od Gdańska wiec mogl bym przyjechac! pozdrawiam

Moi mili Terrarysci,
    Ci z 3 Miasta to wiedzą gdzie, a Ci spoza, to informuję, że napewno będzie w Kolibie.
    To taka chatka góralska nad morzem. Przystanek kolejki SKM - Sopot Kamienny Potok. Dalej kierunek Aquapark ( najlepiej pytać), dalej drogą prosto do morza, po schodach, jakies 300m, trochę w lewo i już widać. Zresztą koniec języka za przewodnika.

Przybędziemy - zalezy nam na spotkaniu z wami, takoż popieramy wasza sugestie - spotkanie pod koniec lipca/na poczatku sierpnia.

Hari & Iskra

Jezlei jest to niedaleko Aquaparku to powinienem trafic:] Jestem z Bytowa mała mieścinka Ok 100 Km od Gdańska tak jak juz wyzej napisalem i chce sie zjawic na spotkaniu i poznac kolegow i kolerzanki terrarystów!:] teraz tylko czekam na Date dokladna i dozobaczenia! pozdrawiam

Ja wolalbym date ustalac jakos pozniej - bedzie to chyba bardziej uniwersalne... no i niech jeszcze troszke osob tu zajrzy do tego posta ale jesli ktos chce od razu cos ustalic to ok...

nom ja bede czekac na date!:] przyjade z Kolegą ktory tez siedzi w terrarystyce i jest tyu zalogowany ale malo sie udziela ale wyciagne go i pojedziemy razem!:] pozdrawiam i czekam

Uprawnienia umieszczania postów