-
Zorganizowanie giełdy w Białymstoku...
Przydało by sie zorganizować giełdę albo spotkanie terrarystów w Białymstoku jest kilku terrarystów miejscowych i z okolic a te spotkanie , giełda przyczyniło by sie do rozwoju terrarystyki i prosze kogos o pomoc w zorganizowaniu tego giełde moznaby było zorganizować przy hali Hetmana albo tam gdzie co niedziele rano gołębie sprzedają albo psy . Jakby ktos chciał się zaangażować w organizacje bardzo byłbym wdzięczny bo mi to raczej niebardzo wyjdzie bo jestm troche zamłody :] mam 14 lat heh :]
-
Re: Zorganizowanie giełdy w Białymstoku...
Wątpie czy w Białym się to uda. Może urządzać nieoficjalne zloty np. na giełdzie samochodowej bo chyba tam są zwierzaki innne?
-
czemu nie jak cos to sie moge włączyć jakby znalazło się pare osób to czemu nie już kiedyś był plan ale jakoś niewypaliło... możeby się udało
-
tak były plany, chciałem zmobilizowac wczesniej ludzi do spotkania sie i zorganizowania jakiejs małej giełdy zoologicznej, ale moim zdaniem białostoczanie to cięzki ród i cos mi sie zdaje ze próbowanie moze do niczego nie doprowadzic gdyz to trzeba mobilizacji jak by byli chętni to mozna by było w tą niedziele przejechac sie na giełde zoologiczną na hale włókniarz i zapytac sie włascicieli czy mozna by było jak cos dołonczyc sie do nich ze zwierzakami terrarystycznymi moim zdaniem dobry pomysł tylko kwestia dogadania sie z włascicielem owej giełdy moim zdaniem świetny pomysł
Uprawnienia umieszczania postów