Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Foty Terra Dla Lamparta

princeyo
    Guest

Foty Terra Dla Lamparta

prosiłbym was o wklejanie tutaj fotek waszych terrarii dla swych geków

bo chcialbym na waszych pomyslach zbudowac dla swojego geka jakies w miare tanie a porzadne terra (chodzi o wystrój wewnętrzny)

mromanow
    Guest

Re: Foty Terra Dla Lamparta

I to jest smieszne...
    Czy wy naprawde nie macie wlasnej inwencji tworczej?!?!? Zawsze kazdy che zobaczyc jak maja inni... Brak Ci pomyslow??? To proponuje kup sobie kota kuwety nie trzeba urzadzac!!

bartekc5
    Guest

ja chciał bvm o wklejenia zdjecia terra dla irminii chodzi mi jak trzeba poustawiac gałaski,korzenie itp

princeyo
    Guest

mromanow ! Ja juz zakladalem temat czy brac terra z biofila juz zrobione w wewnątrz i powiedzieliscie mi ze zaoszczedze kase robiac sam , i zaoferowano mi pomoc w robieniu wnętrza i wystroju wiec to nie jest smieszne a po drugie robie 1 raz terrarium !

mromanow
    Guest

jest to smieszne!! bo czy nie umiesz poczytac w internecie co potrzeba lampartwoi? umiesz napewno
    pozbierac materialy zobacyzc gdzie i jak fajnie to moze wygladac zeby bylo dobrze gekonom.
    ustawic oswietlenie tak zeby byl dostep ale jednoczenie nie zrobily sobie lamparty krzywdy przez to ze moga go dotknac ulozyc kabel grzewczy
    nasypac podloze zrobic tylna scianke
    czy to takie trudne?!?!?
    brak Ci pomyslow???
    poza tym kiedys sam szukalem jak wygladaja terraria i moza znalezc... troche wlasnej inwencji!!! ludzie!!
    pozniej to ty mozesz wystawiac swoje fotki tu i chwalic sie i to bedzie dobre!

pozdrawiam

blackjack
    Guest

Bądz troche bardziej rozgarniety... Na terrarystyka.com.pl masz galerie, wchodzisz na geki i tam masz od za*****a tych fotek :/

Uprawnienia umieszczania postów