Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Ostrava

Mieszany widok

Ostrava

Słyszałem że giełda w Ostravie jest we wrześniu to prawda ? Kiedy dokładnie?

Re: Ostrava

Dokladnie 24 wrzesnia.

Pozdrawiam!

To jest już pewna data? Jeszcze bym prosił jakiś link z adresem i godzinami. nAJLEPIEJ JAK BYŚcie mi napisali dokładne informacje. Z góry dziękuje

Hmm czy pewna- wydaje mi sie ze tak bo maja zaplanowane daty do konca roku tzn 24 wrzesnia i 12 listopada (ja bylem 14 maja).

Stronke mialem ale mi sie zapodziala gdzies... ale wszystkie info posiadam mianowicie:

Gielda odbywa sie w "Kulturní domu" czyli domu kultury w dzielnicy "Krajský úřad" jak tak sie zapytacie to napewno was dobrze skieruja (jaka dokladnie ulica to nie wiem) jest to same centrum Ostravy, duzy budynek zaraz przy glownej drodze na nim powinien byc transparent "Aqua - Terra" gielda plazy (cos w tym rodzaju dokladnie nie wiem jaka pisownia)
    Trwa od 8 do 12 wstep kosztuje 20 kc dla ludzi powyzej 15 roku zycia a 15 kc dla ludzi ponizej- co daje odpowiednio ok 2,70 i 2 zl.

PS. Mam kilka zdjec w sredniej jakosci jak chcecie to wstawie- tak pogladowo.

PS 2. Ewentualnie mozecie sie kierowac za tramwajem lini 4 lub 8.

PS 3. Trzeba miec korony bo w najlepszym wypadku sprzedawca sie zgodzi zeby zaplacic pln-ami ale napewno nie bedzie mial wydac. Ewentualnie jakis polak sprzeda korony ale oczywiscie po kursie dla nas niekorzystnym acha i nie liczcie ze kupicie gdzies korony w kantorze w Ostravie bo... w sobote sa pozamykane :/ (albo mielismy strasznego pecha)

Pozdrawiam!

Wielkie dzięki goral123 Jeszcze jak by Ci się chciało wstawić zdjęcia to by było super . Dzięki

Oto link z wiadomościami http://www.reptarium.cz/aqterra.php
    myślałem żę "září" to lipiec.

Dzięki panowie za pomoc. Prawdopodobnie się tam wybiore ))

Snapek... zmaciles mi w glowie tym lipcem, wiec poszukalem starego slownika polsko-czeskiego po babci i jednak mialem racje ze "září" to wrzesien. Kudlaty ja tam bede napewno ale to sie moze jakos zgadamy.

Zdjecia wstawie jutro...dzis nie mam sil.

Pozdrawiam!

Jak jedziecie? BO ja byłem teraz w pradze. I nocnym pociągiem było git. Chyba 215 za bilet w dwie strony. Elegancko kuszetkami o 7rano w pradze.

I wrzućcie zdjęcia. Czy w tej ostrawie wielkość i asortyment podobny do pragi?

KoReXoN ja pojade samochodem chyba ze cos mi w tym przeszkodzi to pociagiem.
    Co do asortymentu to nie mam pojecia.
    Zdjecia umiescilem w osobnym topicu:

http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=8202&t=8202

Pozdrawiam!

Uprawnienia umieszczania postów