Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: terraria moich pajaczkow :P

BOOBO
    Guest

terraria moich pajaczkow :P

Witam, chcialbym przedstawic wam terra moich ptasznikow, robione (wystroj) przez moja mame ktora kocha moje pupile Ocencie czy moja mama ma talent i powiedzcie czy podoba wam sie moj ptasznik. A wogle sorry za jakosc zdjec.

Terra cambridgei L4:

2 ujecie:

Terra Aviculari Versicolor L3(przod):

tyl(nawet widac jej gniazdo :

I na koniec terra mojego najwiekszego ptasznika (kedziora L9):

A oto i jego mieszkaniec:

Kolejna fotka:

Saurus
    Guest

Re: terraria moich pajaczkow :P

Dla kedziora-kopacza dales 1-2 cm podloza?:/ Daj z 10 cm, bedzie mu lepiej, przemebluje sobie terra wg wlasnego projektu :>

Gacek
    Guest

Masz tam jakas siatke w tym akwarium z kedziorem ?? mam takie 2 i wiem ze sa tam 2 ogromne dziury przez ktore pajak z łatwoscia zwieje ;]

BOOBO
    Guest

Podloza mam okolo 15-20 cm, ale to terra jest wsadzone w terra dla lampartow ktore jest nie zlozone cale i z przodu jest decha na szerokosci wlasnie podloza, dlatego nie widac dokladnie. NIedlugo zrobie terra dla lampartow to zapodam fotki calego regalu. Wentylacja jest w pokrywie, moj braciszek nawywieracl dziury i jest ich duzo, a jesli chodzi o to czy zwieje to nie ma takiej mozliwosci bo tam gdzie jest dziura na "filter" wypchalem ja skarpetka

nautilus
    Guest

BOOBO: Mi sie bardzo podoba, wszystko proste, nieskomplikowane ale zarazem bardzo estetyczne. Milo takze, ze dbasz nawet o malutkie pajaczki
    Gdzie sie zapodzial cambri na pierwszej fotce? Ma norke w podlozu?

BOOBO
    Guest

Cambri niedawno mial wylinke. Gdy wylinial poczekalem tydzien i wsadzilem go do tego pojemnika. Z prawej strony zrobil sobie takie male gniazdo nad podlozem. Postaram sie zrobic bardzo dokladna fotke zeby dostrzec cambriego. Norka jest na dole po prawej stronie

Vagansek
    Guest

Witam !

Widzę, że cambridgei ładnie Ci rośnie... miło a pojemniki całkiem całkiem

pozdrawiam
    VAGANSEK

Matmike
    Guest

Kurcze supcio Moja mama nie lubi gadaów,owadow a juz napewno pajakow :P Mojego geka lubi - ale jest mlody jeszcze Zazdroszcze ,że twoi tak lubia nawet pajaki Ja moge miec tylko gaday tzn tylko jaszczurki (moj tata to na wszystkie terraryjne mi pozwala ,ale moja mam.....)

No pozdrawiam i zycze milej hodowli

BOOBO
    Guest

Mojej mamy ulubiencem jest kedzior poniewaz mamy go najdluzej i uwaza ze on jest "krolem" pajakow w moim domu bo najstarszy jest Na niego zawsze wylozy kase(chodzi mi oczywiscie o zarcie itp). NIedlugo mama dolozy mi sie do gekow lamparcich

wert
    Guest

powiedz mi z kad masz takie ladne przezroczyste pojemniki ze sliczna zielona pokrywka??
    ja od roku jestem terrarysta i powoli delikatnie robie ruchy w kierunku czegos ambitniejszego (teraz mam parke S.Gastrica)
    pozdro!

Uprawnienia umieszczania postów