Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Św. P. Agama karłowata :((

Silent_Dragon
    Guest

Św. P. Agama karłowata :((

Witam
    Pozyla 1 rok i zachorowala miala zapalenie tchawicy i wybroczyny na jezyku. Probowalem ja ratowac przy pomocy Pani Oli Maluty ale bylo juz za pozno. Dostala antybiotyk i padla po tygodniu (
    Przez ten caly rok przez 7 miesiecy nie jadla, a jak zaczela jesc i bylo wszystko dobrze to zachorowala i padla. Bylo to moje 1 zwierzatko terraryjne. Zmarła pod koniec 2003 roku ((
    Byla taka fajna :[
    Pozdrawiam

BazylKrk
    Guest

Re: Św. P. Agama karłowata :((

no to wpolczuje ci strasznie ... sam wiem jak to jest stracic swojego ukochanego gadzika :/

MIDO
    Guest

No zawsze szkoda zwierzaka

ŁŁŁsy
    Guest

Był to słaby import tąką jaszczurke jak przyjedzie do Polski trzeba odrobaczyć i wiele innych, dużo terrarystów kupuje takie agamki nie wiedzac co trzebanajpierw zrobić.

Virus
    Guest

Współczuje ale to sie zdaza a skad ja wziełes mozesz mi dac jakis namiar do hodowców albo kogos takiego ????

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Odrobaczylem ja w nastepnym tygodniu jak tylko do mnie trafila. Potem odrobaczalem co 2 miechy. Zakupiona zostala w Kakadu w Warszawie (CH Wileńska)
    Pozdrawiam

ŁŁŁsy
    Guest

Mogła to niebyć twoja wina teraz rozmawiałem z hodowcą i muwi że bardzo trudna w hodowli i wielu ludzi ją kupuje ze wzglendu na niską cene. Ja też leczyłem mojego leg. z pomocą Pani Katarzyny Wilki i sie udało wyleczyć.

ZakkWYLDE
    Guest

wszystkie te agamy tak miały.Były rzeczywiście tanie,ale u mało kogo przeżyły dłużej

Uprawnienia umieszczania postów