-
Re: Gielda w Jeleniej Górze
BooYaKa napisał(a):
> Jest zaproponowane :]
Tak to jest jak sie nie czyta calego watku :P:P:P
-
-
Okolicznosci moje sie zmienily zwalniam rezerwacje namiotu Tomka (sera) wiec ma nadal miejsca
co NIE znaczy ze nie jade:>
-
gielda bedzie na 100000%! ja bede na 1000000000% i pozniej tam namioty - miejsca jest w ch...! :] bedzie wypas!
-
smogg - my z namiotami lecimy gdzie indziej :]
-
jakieś owady ktoś bierze na giełdę i jeśli tak to co?? pozdro for all
-
a to ognisko to jakieś zamknięte grono??
bo ja z oławy podjade na tą giełde a o ognisko można zachaczyc:]
-
Pewnie ze ludzie biora... np Pulsar...
-
Zadne tam zamkniete - kto lubi piwko i dobra zabawe, a takze pragnie poznac nowych ludzi jest mile widziany.Wiek,ubior,dlugosc wlosow,rodzaj sluchanej muzyki czy lata w terrarystyce nie graja roli :P.Wiec serdecznie zapraszamy :]
-
PROPOZYCJA PLANU IMPREZY
Czyli tak-jesteśmy na giełdzie,kupujemy zwierzaczki. Giełda kończy się o 15. Po gieldzie nim się pozbieramy,będzie 16. Moją propozycją jest,żeby o tej właśnie godzinie 16,wszyscy,którzy będą chcieli zostać na ognichu przez noc załatwili podstawowe sprawy:
-obiadek
-zakup kielbach,boczków,karczków,golonek,kurczaczków na ognicho
-zakup złocistego napoju w zapasie na całą noc (sklep od miejscówki jest jakies 30-35 minut piechotą,czynny bodajże do 2.00,ale komu się bedzie chciało iść z ogniska)
-proponuję żebyśmy spotkali się o 17-18 na ratuszu,stamtąd pojedziemy autobusami do naszego celu. Impreza jest w plenerze,więc kawałek trzeba będzie przejść z tymi cięzkimi plecakami,pelnymi smakołyków,z namiotami nieporęcznymi,ze śpiworami...ale czego się nie robi dla dobrej zabawy
Tam balujemy do rana albo do upadłego rano odprowadzimy Was na przystanki,skąd dojedziecie na dworzec. Myślę ze bedzie fajnie
Pozdrawiam.
Uprawnienia umieszczania postów