Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 43

Wątek: Gielda w Jeleniej Górze

cyclosternum
    Guest

Re: Gielda w Jeleniej Górze

ehh niema jak byc pesymistą :P
    miejsce napewno sie gdzies znajdzie

Ja moze tez wpadne!! Tylko jeszce musze sie doagadac!! pozdro

A gdzie tu pesymizm??? czysty realizm jak sa komary to trzeba sie przed nimi zabezpieczyc - chyba dobrze ze to zauwazylem bo moze ktos kto np jest uczulony/ciezko znosi czy cos tam skorzysta z rady i sie zabezpieczy - a tyle zeby jakis preparacik wziazc ze soba to na pewno kazdy bedzie mial miejsca i mu sie nogi nie ugna a moze i uzyczy innym jesli zajdzie taka potrzeba.

A walic komary chocby ich legiony byly z tego powodu na pewno nie zrezygnyje z podruzy, najwyzej przyjade z nietoperzem (ktorych u nas pelno = tu jest czysto!!!)

ja mam 2 namioty: 3 osobowy (4 osoby sie zmieszcz ) i 2 osobowy ( na 3 osoby ) jak sie uda, to zalatwie moze jeszcze jeden i wszystkie wezme na imprezke. nie ma sie czym martwic

Po rozmowie i wstepnych ustaleniach rezerwuje od Tomka (sera) ten wiekszy namiot

tak wiec zostaly jeszcze w moich namiotach 2 miejsca. jak ktos chce miec pewnosc, ze bedzie mial gdzie spac, to prosze zamawiac

Plener znam-Są komary ;)

A więć komary są,bo to jest raczej normalne nad rzeczką. A wziąść ze sobą taki off albo inny preparat to chyba nie jest ciężka praca pozatym bedzie ognisko=dym, co troche na pewno je wypłoszy

Nook
    Guest

jakby gieldy nie bylo w to w sumie zawsze mozna sie spotkac na jakiejs imprezce w jeleniej - zaproponujcie coś:]

Jest zaproponowane :]

A dlaczego by nie mialo byc gieldy skoro juz tam jedziemy a ja juz zdarzylem wstepne ustalenia zrobic co do ewentualnych zakupow...
    Skad ta wizja???

Uprawnienia umieszczania postów