-
Re: Gielda w Jeleniej Górze
I ja sie postaram...
I jesli przejade te 648km minimum!!! (w najlepszym polaczeniu bo przez Wawe to 970km:>) to inni chyba tez moga?????? (zalamuja mnie Ci ktorzy maja ćwierć rzutu beretem i spekuluja czy dadza rade :/ )
Postaram sie tez wziasc pare osob stąd razem.
-
-
jakby co, to ja mem kilka namiotów dla tych, co nie maj gdzie spac. jakby co, to pisac
-
-
Będę na 100% na giełdzie, ale nie na imprezce.
Pozdrawiam!!!
-
a co masz do sprzedania ?? ( chodzi mi o gady)
-
ja bym chetnie wpadl jakbym dorwal tego lyska to bym leb ukrecil
-
SpN mamy podobne intencie co do tego przemiłego pana
-
Ja bede napewno, ale jak sie zdecyduje spac to ser pozycz namiot jak mozesz...
-
Nad rzeczka ten plener????? :/:/:/ i to w lecie.... tam sie bedzie roilo od KOMARÓW :/ (no chyba ze macie zbyt duze dobowe wachania temperatur ale juz kiedys bylem w Jeleniej i nie zawazylem czegos takiego), wiec sugeruje zaopatrzyc sie w jeszcze cos - na komary - chyba ze ktos lubi - albo ktos zanajacy dokladnie to miejsce zdementuje gwarantujac ze nie mam tam komarow. Nie chodzi o to ze mnie komary od razu zabija ale jak kiedys bylem na poludniu bylo fajnie cieplo w nocy wiec nikt sie nie przykrywal (bo by umarl z przegrzania) a wtedy nas komary doslownie pozeraly - bo tez kolo rzeczki (noo rzeki) a to delikatnie mowiac psuje mila noc. Przejmuje sie tym dodatkowo bo nie mam zadnego namiotu:/ wiec tez mocno zainteresowaly slowa Tomka (sera) - chcialbym wtedy z nim jakos pogadac na gg czy jakos zeby tylko na forum tu nie pisac ze tez "chce"....:/ - chcialbym wiedziec jakie sa warunki wyporzyczenia itp. Bardzo by mnie to interesowalo bo glupio by mi bylo telepac sie przez caly kraj i sapadac wieczorem spowrotem.
Ser jesli mozesz podaj swoj mail jesli nie tu na forum to na maila mojego cos wyslij jedrek_f@interia.pl bo moje wiadomosci wysylane z forum nie dochodza jakos... :/
Uprawnienia umieszczania postów