Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: czy znajdą się chętni na spotkanie..

czy znajdą się chętni na spotkanie..

.. w okolicach Władysławowa lub Jastrzębiej Góry. Tak sie składa ze między 1 a 14 lipca bedziemy tam na wakacjach i można by sie "zintegrować" z terrarystami z drugiego końca polski Chętnych proszę o kontakt, napewno co do terminu sie dogadamy

dr1zzt
    Guest

Re: czy znajdą się chętni na spotkanie..

Oj, przypomnialem sobie mlode lata i wyjazdy do Wladyslawowa.... Plaza w Chlapowie... Rozewie.. eh.. lezka w oku

pewnie byłes niegrzeczny:P Daria no ja wsumie to bym sie wybrał, chyba ze bedzie kolidowało z wyjazdem serwisu arachnea na badania polskiej fauny pajęczaków

Witam

Ja niestety jestem cały lipiec w Dziwnówku. A to drugi koniec wybrzeża :/

---------------------
    Pozdrawiam

Brachypelma smithi
    Brachypelma vagans
    Eublepharis macularius

Ja jestem z tego "drugiego konca Polski" - czyli z Pomorza i ciekawy pomysl!!!

Co do miejsca - wierze ze ktos na pewno spedzil wspaniale chwile we Władku czy na Rozewiu i milo mu sie pamiecia do tych miejsc wraca ale na Pomorzu "Środkowym" zeby nie degradowac nazywajac rzeczy po imieniu zrobie to delikatnie i od tylu - sa duzo fajniejsze miejsca - a wlasciwie wszystkie sa lepsze...
    Władek to najgorszy wybor na urlop na Pomorzu - fakt jest pelno ludzi i ten klimacik... ktory tworza sklepy klepiki i straganiki sezonowych zdziercow na turystach i tyle, jest tez pelno ludzi i jak podaje "Mapa Warszawiaka" (moze pare osob wie o co chodzi :> ) jest tam tez pelno faaaajnych dziewczyn (w sezonie!!! poza sa tez i lepsze ale nie pelno!!!) ale jak sam sie wyraźil ten sam Warszawiak "trzeba uwazac bo wiekszosc jest z Warszawy" - wiec jesli on tak postrzega swoich to co dopiero inni. Teraz nie jest to na pewno rzecza nowa ze poza Warszawa nikt nie lubi Warszawiakow...:>:>:> ten fakt tez stanowi 'na nie' za Władkiem. Władek jest tez miejscem w Polsce gdzie jest nawieksza (moze sie to oostatnio zmienilo ale do niedawna tak bylo) ilosc narodzin ludzi z zespolem downa - bierze sie to stad ze oni maja tam normalny chów wsobny - koligacje wewnatrz rodzinne... Pewnie ze Warszawiacy sie szwendaja wszedzie - po wszystkich miasteczkach letniskowych jednakze nad Morzem upodobali sobie szczegolnie Władyslawowo - co jak dla mnie dyskwalifikuje - bo jak jechac poczuc sie milo -to poczuc sie milo a nie spotykac na kazdym kroku zadufanych zarozumialych (bez powodu) czesto chamskich ludzi ze Śmietniska=Wawy.
    Dlatego tez Jastrzebia wydaje sie duuuuuuuuuuuzzzooooo lepsza jednakze dla mnie akurat i osob z Trojmiasta i okolic napewno latwiej i duzo wygodniej jest dotrzec do Władka... wiec jesli mnie tak przeszkadzaja Warszawiacy to niech ich szlag, jade sie spotkac z terrarystami i na tych bede zwracal uwage a te Wawskie stwory jesli swoim zwyczajem nie zaczna za glosno siac swojej stolecznej grubiansko-zarozumialsko-pokazowej wiochy to da rade gdzie bedzie korzystniej - nawet we Władku...

no to widze ze jesli Juravielowi nie bedzie kolidowalo to bedzie nas 4 do spotkania :P Jeszcze troche i sie mniejwiecej dogadamy z dokladnym terminem i miejscem

Re: Pomorzanie..

Kurcze jaka cisza..
    tak mało terrarystów jest tam na pomorzu :>
    czy może nie chcecie nas poznac albo nie ma was na miejscu w tym czasie wakacji?
    Trzeba jeszcze ustalic termin i konkretne miejsce spotkania dla chętnych (które możecie juz podawac, jak komu pasuje).

Sculpor masz tam jakiś znajomych ? To pogoń ich na spotkanko

Uprawnienia umieszczania postów