-
Legwan Zielony
Zdjęcie mojego legwaniska, mojego autorstwa
-
Re: Legwan Zielony
nom i jeszcze drugie ujęcie
-
Pierwsze zdjecie jest super, szkoda tylko, ze glowa nie jest cala zielona Tlo sama przerabialas, zeby takie czarne bylo? Jesli bawisz sie obrobka zdjec moglabys sprobowac zmienic legwanowi wyglad pyszczka tak, by byl caly zielony- zdjecie byloby fajniejsze
-
jedyną obróbka było przyciemnienie,nie chce zmieniać kolorów samego lega, bo to już będzie nienaturalne i chyba nei było by to zbyt łatwe. A moja legwanica tak juz ma i jest z tym śliczna(moim zdaniem):P
-
Pewnie ze tak, ale zdjecie jako zdjecie byloby ladniejsze
-
a od czego to zależy czy leg ma całą głowę zieloną, czy nie?? jeszcze do tej pory nie spotkałem żadnego legwana z całą głową zieloną. to jest uwarunkowane genetyką, czy warunkami w terra?
-
ja też jeszcze nie spotkałam lega z całą głową zieloną,tak jak dorosłego lega który by miał piękny zielony kolorekod czego to zależy-nie wiem
-
pewnie zalezy od ilosci slonca.
Pozdrawiam
Dlugi
-
watpie, poniewaz promienie UV sa legwanowi dostarczane przez swietlowke/promiennik.
Zupelnie mlode, malutkie legwany sa cale absulotnie zielone, bardzo zywe kolory maja. Szarzeja z wiekiem (lub jak Gucio Ryśka, pomaranczowieja ). Moj zachowal w miare ladne kolorki bo terra ma pomalowane cale na zielono w srodku, wiec dopasowuje sie do otoczenia.
-
Cool z 1 zdjęcia sobie tapete na pulpicie zrobiłem normalnie faza.
Uprawnienia umieszczania postów