-
Acanthoscurria geniculata
pozdrawiam wszystkich...zdrowia zycze przedewszystkim
-
Re: Acanthoscurria geniculata
Łoł lubisz ekstremalne zabawy widze Ładny pajączek, po której wylince?? i nie bałeś sie że uwali CIebie??? tętrnica blisko była
-
Ludzka glupota nie ma granic.
Zrob to samo z ornata.
-
Ja to mogę zrobić tylko daj mi ornatę.
-
Pare browarkow mniej , lub tydzien bez fajek i ornata bedzie.
-
oj daamok szkoda mi cie wiesz http://tarantulas-spider.com/spider-room/ proponuje tu zajrzec .... wszystko sie da wziasc to widze ze ty pidbulla nie pogłaszczesz :/ co ma geniculata wspolnego z ornatą bo ja nie wiem ..pozdrawiam pozytywnych ludzi :] a co do L ktora to jest to troche jest problem bo kolega od ktorego ja mam nie liczy wylinek ale obstawiam na 10 moze 9
-
Dzis jakis niby pitbul czy tam amstaf zagryzł własciciela frajera ktory tez myslal ze jest twardy,jak bede mial jakiegos cwanszego murinusa to sie odezwe do ciebie Guti , zobaczymy czy masz jaja.a jesli chodzi o www.tarantulas-spider to jest sposob zeby brac ptaszniki na rece ale widze ze ty go nie znasz.
-
A dlaczego jest ci mnie szkoda??
Strone znam. Sa sposoby na branie pajakow.
Pitbula nie mam zamiaru glaskac. Widzialem co taki piesek potrafi.
Ornata i geniculata co maja wspolnego? Sa jadowite.
Wiesz jak lubisz ryzykowac to twoja sprawa i ze moze sprobujesz z ornata lub przyjmijmy to z Phormictopus platus albo z murinusem ale bez ingerencji, tak po prostu prosto w pokoju z pudelka. Ale jak sie ludzie napatrza na takich ludzi to jeszcze jakis malolat tez zapragnie wziac na reke murinusa i sie pochwalic przed panienkami/kumplami. Reszte dopowiedz sobie sam.
ps. Acha i prosze nie odzywaj sie do mnie z wyrzutami na gg.
-
wyluzujcie, to że ktoś wyjmuje pająki to jego sprawa, a że robi to inaczej niż inni...
-
mnie tam się foto podoba
Uprawnienia umieszczania postów