-
Re: Acanthoscurria geniculata
na L10 to mi nie wyglada a to co robi z pajakiem to jego pilka, jak go ugryzie to Ciebie was nie bedzie :]
-
czemu sie go czepiacie przeciez jak pajaczek jest spokojny to mozna go se wziasc i na szyje mi tam sie podoba fota a co do geni to mysle ze jest gdzies tak po 9 wylince.GuTi mierzyles ja ile ma cm ?? moja jest po 10 i ma 8 - 8,5cm z odnozami
-
hahah ale wy panikujecie !!, to jest sprawa osoby ktora wyciaga pajaka, a wy odrazu musicie powiedziec co wy to nie myslicie itd
hehehe dajcie se spokoj i sie nie wpierniczajcie w czyjes zycie :P
-
git fota
-
Widze ze wiekszosc zglupiala i ze wszyscy doswiadczeni hodowcy.Zrobmy konkurs kto polozy na szyi poeciloterie lub pterinohilusa.najciekawsze zdjecia beda nagradzane . do dziela terrarysci ! i polecajcie to mlodszym hodowcom , podobno adrenalina jest potrzebna do zycia .
-
Odnosnie mieszanki tego psa na pewno jakiejs bullowatej to nie wiem czy zauwazyliscie taki "skromny" fakt, ze ten pies byl przez dlugi czas katowany przez swojego wlasciciela...zalamanie nerwowe....i tyle....widzieliscie tego psiaka w TV?
Pozdrawiam i przepraszam z gory za off'a, ale denerwuje mnie takie gadanie;/
-
-fotka ładna, nawet bardzo.
-bezpośredni kontakt pająka z człowiekiem jest sprawą sprzeczną, ja w tym nic złego nie wiedze.
-forum jest dla wszystkich i każdy ma swoje podejście do pająków. Bez sensu jest ograniczanie osób typu GuTi z powodu młodych hodowców, którzy powinni mieć swój rozum.
-co do wypowiedzi: "weź murinusa, poecilotherie" itp. to jak chce niech bierze, czemu nikt nie krytykuje stronki Damjana? Ja geniculate też biore, a np. murinusa bym sie nie odważył, chyba wiecie o co chodzi.
-
-
bardzo fajny pajączek!! zawsze chciałem mieć genię, ale jakoś tak nie wyszło
-
Fota spox .... jak chce to niech go bierze na ręce .... a nawet na szyje ;]
Uprawnienia umieszczania postów