-
Re: SPOTKANIE W PALMIARNI WAŁBRZYSKIEJ 15.30 SOBOTA 11.06.20
ciekawe kto mowił bo napewno nie ja i juz sobie nie wkrecaj dobra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzeba bylo jeszcze kogos zaprosci ze nie umiesz organizowac imprez to juz nie moja wina
-
Re: SPOTKANIE W PALMIARNI WAŁBRZYSKIEJ 15.30 SOBOTA 11.06.20
To nie byla impreza a o tym ze bedziecie mowil tomek.to bylo zwykle spotkanie.Czego ty sie spodziewasz,ze Awikularia przyjedzie zeby zobaczyc twojego kraba i fasciatum?????????????
-
Re: SPOTKANIE W PALMIARNI WAŁBRZYSKIEJ 15.30 SOBOTA 11.06.2005
no zwykłe spotaknie to oc sie wkurzacie ze nikogo nie było jezeli to było zwykłe spotkanie to powinno wam wystarczyc 3 osob a nie tu robice awantury na forum ze były tylko 3 osob ~!!!!!!!
-
Bo jak sie obiecuje to sie dotrzymuje slowo albo przynajmniej sie mowi a nie... w ten sam dzień szliście sobie jakdyby nigdy nic ...
-
ja wam powiem tak.... nie jestescie do konca terrarystami skoro nie chce wam sie przyjezdzac na spodkania. slabi jestescie to wszystko z mojej strony. porazka
-
Według mnie ten kto jest terrarystom wcale nie musi chodzic na spotkanie zeby nim zostac tylko musi mic duzo wiedze o tych zwierzetach co hoduje nie moze ich zaniedbywac, musi onie dobrze dbac, starac sie aby sapewnic im jak najlepsza opieki i wogule takie rzeczy a nie jakeis chodzenie na spotkania terraysyczne bo tak na prawde to kazdy moze sobie pojsc na to zebranie i powiedziec ze jest super terrarystom bo był na spotkaniu a wcale tka nie bedzie takie jest moje zdanie jezeli frydrych ty uwazasz ze osoba jest terrarystom tylko jezeli chodzi na zebrani to juz twoja sprawa ale ja mam całkiem inne zdanie
-
Dobra, dajmy se z tym juz spokoj. Kto byl to dobra, kto nie to jego sprawa i tyle
-
Kurcze ile Wy macie lat 15 ??!! To ,ze ktos nie przyszedl na spotkanie to jego sprawa !! U nas we Wrocku przyszlo 8-9 osob i jakos nikt do nikogo pretensji nie ma !! Kazdy ma zycie prywatne i nie dla kazdego priorytetem jest bycie na jakims spotkaniu !! Poza tym to stwierdzenie ,ze jak ktos nie przybywa na spotkania to nie jest terrarysta uwazam za idiotyzm Jak macie do kogos jakies zale to zalatwiajcie sobie to na priv,a nie robicie na forum afere o jakies glupoty !!! Zamykam :]
Uprawnienia umieszczania postów