Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: SPOTKANIE W PALMIARNI WAŁBRZYSKIEJ 15.30 SOBOTA 11.06.2005

fibus13
    Guest

SPOTKANIE W PALMIARNI WAŁBRZYSKIEJ 15.30 SOBOTA 11.06.2005

Tak jak w temacie

Re: SPOTKANIE W PALMIARNI WAŁBRZYSKIEJ 15.30 SOBOTA 11.06.2005

Oczywiście będe
    Łysek - przywieź mi 20szt. wylęgu świerszczy (o ile będziesz)

ja tez bede. macias08 20szt wylegu??!! to chyba zlotowke cie bedzie kosztowac hahaha.

Ale więcej mi niepotrzeba

Re ZAJEFAJNE spodkanie oby bylo czesciej

baaardzo polecam wpadac na nasze spodkania byly rozne konkursy do wygrania dorosla samica emilki no wrecz cud miód bylo chyba ze 20 osob piwo za darmo!! a tak na prawde to jestem wkurzony ze przyszly tylko 3 osoby jesli ma byc tak dalej to bez sensu robic co kolwiek. ale szkoda mi tylko tych osob ktore ŻYDZĄ sie zaplacic 4 zl za bilet normalnie byscie sie wstydzili i nie uwierze w zadne wymowki. byla tylko świeta trójca najleprzych terrarystw w walbrzychu czyli macias08, fibus13 no i ja...

fibus13
    Guest

Re: Re ZAJEFAJNE spodkanie oby bylo czesciej

noooooo wiadomo.Mazzi,misekrzysiek12,BOOBO i koleś ktory nie ma neta i nie myje uszu SĄ NIEMILE WIDZIANI NA SPOTKANIACH BO ŻYDZĄ 4zł NA WEJŚCIE ! ! ! ! !

misiekrzysiek12
    Guest

Re: SPOTKANIE W PALMIARNI WAŁBRZYSKIEJ 15.30 SOBOTA 11.06.20

a to juz nie jestesmy mile widziani no to my nie musimy przychodzic na wasze spotkania co to jest przymus chodzenia na jakies spotkania w palmiarni a tak naprawde to nikomu z nas nie chciał sie jechac a nie zydzilismy 4zł ale szkoda ze tylko my mielsmy isc i tylkk na naz fabian potrafisz najezdzac a inn garo łyske to co ich tez nie było ale juz o tym zapomnieliscie wspomniec zreszta nie chce nam sie przychodzic na jakies peznadziejne spotkana ktore sa cienko zorganizowane i zreszta nie chce juz mi sie do was pisac

BOOBO
    Guest

Pierdolony pedale bylem chory co? Po 1 to bylem we wrocku u lekarza, po 2 gdy wrocilem zygalem jak pies i sie zle czulem, tak wiec zamknij sie albo chodz na solo i to sie wyjasni ktory to kozak

fibus13
    Guest

Na solo... <lol2>

fibus13
    Guest

garo nie ma w polsce a lysek uprzedził ze nie przyjdzie.Najeżdzam bo jeszcze dzień wczenisje mowiliscie ze przychodzicie a tak to troche glupio siedziec w trójke :/

Uprawnienia umieszczania postów