-
Re: spotkanie terrarystow Katowice
Daria postaraj sie w ten piątek, bo w sobote ide na ślub, wiec byśmy sie nie zobaczyli a wiesz że musimy obgadac pare rzeczy ja ty i diabol ]:P
Daria, nie z twojej winy, ja np. tez jestem zajęty, bo chodze na miszczostwa polski w puszczaniu baniek z mydła i absorbuje mi to full czas, ach i te kontuzje ;/ kurde a co sie bede ukrywał, powiesze sobie ten dyplom od psychiatry
-
Wiesz, Juraviel postaram sie specjalnie dla Ciebie ale nie obiecuje szkoda bedzie nie przyjść na takie spotkanie i to po raz pierwszy. Nic nie zrobie na to ze pracuje do tak pózna ;/
-
josetsu.. jaki zespół? moze zrobimy spotkanie na próbie generalnej?:>
-
Akademicki Zespol Ianca "Dabrowiacy:-tancze i niestety musze byc na probie ale cos sie zapowiada ze proby nie bedzie! kurczaki nie chce przekladac terminu-bo moze nie tylko my bedziemy aktos kto ie nie wpisal! Daria postaraj sie przyjsc!!!!!!!!
w zalaczniku fotka uzmyslawiajaca co to za zespol-jakby ktos nie poznal ja to ten z lewej
-
sory johny makarony ale ty tak nie wygladasz :P:P
-
Jura - szykuj sie
Zgrupowanie anormalnych ludzi zbierze się w jednostkę zwaną grupą i pójdzie zażywać relaksu kosztując różnych trunków. :P
-
Oj zaprawiam sie zaprawiam :P:P:P
-
spoko spoko ja też będę! pierwszy raz ale mam nadzieję że będzie ok!
a co macie za "potwory" w hodowlach?
-
o potworach pogadamy na spotkaniu Juraviel co Ty mi tu mowisz ze ja tak nier wygladam??
widziales mnie na zywo?? no to co mowisz ze to nie ja!!!!!!
-
ok! tak orientacyjnie chciałem wiedzieć
Uprawnienia umieszczania postów