-
Re: Stefcia i Slamerek (NEW) :)
nie poprostu u niedaleko mnie mieszka hodowca papug kazdego rodzaju i te ktore nie nadaja sie do sprzedazy np wyrywaja sobie piurka trafiaja pod opieke moich boaskow
-
Nie wyobrażam sobie kasowo, karmić papugami węże, dlatego mając "sasiada" takiego hodowcę, masz pewnie upusty.
-
niestety musze potwierdzic fakt, jak zawsze mowilem te twoje boaski sa PIEKNE !!
-
Fryzjer w sumie fajnie by bylo jak bys umiescil fotki calego terra bo fajnie masz pulki porobione ale nie widac jak komponuja sie one z reszta terra
-
super fotki, jedne z lepszych jakie widziałem
-
po co dajesz zywe papuzki?Probowales kupowac martwe?
-
troche to barbarzynskie nie uwazasz?moglbys je przedtem utluc, czy cos, czy ogluszyc.Przejebane miec swiadomosc ze zaraz cie cos wdupcy na zywca, nie sadzisz?
-
panie obywatelu snejku po pierwsze nie wiem po co uzywasz na forum przeklenstw po drugie nie wiem czy wiesz ale wiekszosc dusicieli zanim polyka dusi ofiare do momentu zaniku pulsu a reszte sobie dopowiedz.
Wiadomość zmieniona (25-02-05 13:44)
-
oj czepiasz sie a wiesz o czym mowie!
Chodzi o to ze to zwierze wie ze zaraz zostanie zabite, podczas gdy mozna uniknac barbarzynstwa, nie sadzisz?!
A ty mi tu chromolisz o sprawach oczyiwstych...
-
człowieku nie chromole karmie jak chce szczury tez zywe wrzucam to ty sie czepiasz szczegolow cos ci nie pasi jak karmie. tak samo jak rzeznik zabija swinie to tez wie ze pojdzie na zjedzenie wiec mozna ten temat ciagnac w nieskoczonosc i ja na tym koncze.
Uprawnienia umieszczania postów