-
Morelia viridis in the hause.
Cześć,
Fota nowego terrarium przeznaczonego dla podrostków nadrzewnych dusicieli. W środku aktulany mieszkaniec - 18 misięczny samiec "Aru". Fotka nie wyszła dobrze. Wydaje mi się, że w rzeczywistości terra wygląda lepiej.
ps. CoNev - Dzięki za pomoc w klejeniu szkła.
-
Re: Morelia viridis in the hause.
ten wonsz to moje marzenie
-
-
Cudo, nie tylko Twoje marzenie Kamil
-
z czego masz sciany boczne??
-
Sciany wyłożona są korkiem 3mm. Ozdobny korek dostępny w marketach budowalnych. We wnęce za jakis czas dorobie wysówany pojemnik na hodowlane gadżety. Terrarium jest częścią modułowej zabudowy. tzn robie rózne terraria (dla młodziudkich węży, dla podrostków itp, o tej samej podstawie tak żeby jedno mogło stać na drugim i wyglądało jak jeden mebel.
-
Terrarium napewno praktyczne ale gorzej wg.pod względem estetycznym . To terra wyglądą autentycznie jak szafa na ubrania tylko zamiast jednego drążka na wieszaki ma ich 3 .
Napewno lepsze to od trzymania węzy na papierowych recznikach w meblowych szafkach , ale ja wolę terraria zrobione na kształt wycinku naturalnego srodowiska
Pozdro
-
troszke roślinek do tego terra by się spasiło a takto jest wpozo!
-
No, widze ze ładnie wykończyłeś Musze jakos wpaść zobaczyć na żywo bo już cie dawno nie odwiedzałem
-
Witam
Ten waz to tez moje marzenie :]]
Tak samo caninus. Coolary bardzo mi sie podoba ale gdyby bylo jeszcze kilka roslinek to by bylo miodzio :]
Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów