Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: moje lamparty

The_Answer
    Guest

moje lamparty

wkoncu daje wam do ogladania zdiecia moich lampartow i terra w ktorym mieszkaja pozdro

http://www.album.astral.pl/album/ind...x_add_fotos=18

Theraphos
    Guest

Re: moje lamparty

Nie ma zdjęć:] Zrób coś z tym.

The_Answer
    Guest

http://www.album.astral.pl/album/ind..._action=browse nie wiem dlaczego ale teraz powinny byc sorki pozdro

Theraphos
    Guest

Wiesz co jak dla mnie to to terrarium jest brzydkie:/ Mógł byś coś ładniejszego wykombinować z zaprawy. Położyć też jej troche na ścianki, zrobić jakieś fajne półki
    DOMINOS niedawno dawał opis jak robił swoje terrarium dla lampartów i wyszło mu to super:]

A lamparty masz piękne:]

The_Answer
    Guest

wiem ze terra cienki, to moje pierwsze ktore zrobilem, nie wiedzialem jeszcze dokladnie jak to zrobic i dlatego tak wyszlo ale za jakis czas bede robil nowe ze steropianu tak jak DOMINOS, dzieki za opinie pozdro

Pawllo
    Guest

Terramium mi się nawet podoba, tylko gdybyś nie zostawił nie zagospodarowanego osb to byłoby jeszcze lepiej. Gekony też fajne. W jakim są wieku?

The_Answer
    Guest

dzieks Pawllo, nie wiem ile maja dokladnie, ale dlugosci maja ok. 23-24cm

JeRy
    Guest

Ale grubasy ;]. Myślę że mają ok.2,5 roku (?). Terrarium niezłe ale czegoś mi tam jeszcze brakuje (roślin?).

Azzurreeuss
    Guest

z czego były robione te kryjowki?? fajnie to wyglada;] zrobisz jeszcze tlna sciane lepiej i bezdie supcio;]

The_Answer
    Guest

dzieks Azzurreeuss, najpierw nawalilem pianki, uformowalem taka gore, za dwa dni jak wyschlo to wydlubalem dziury

Uprawnienia umieszczania postów