Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 50

Wątek: Krajowa Giełda Terrarystyczno-Zoologiczna Jelenia Góra 2005

Re: Krajowa Giełda Terrarystyczno-Zoologiczna Jelenia Góra 2005

a ja wielkopolskim zwyczjem też będe!)
    pozdro dario
    gibon

Mam pytanie - dlaczego zniknely nazwiska/nicki osob, ktore zarezerwowaly stoliki?

Wlasnie zauwazylem to http://www.terrarium.com.pl/forum/re...&i=7012&t=6965 - byc moze to jest odpowiedz na Twoje pytanie....Jesli jest to prawda to nie chce mi sie nawet tego komentowac...:/

Coz, wlasnie jak przyszedl do mnie meil w sprawie tej gieldy, to cos mi dzwonilo, ze znam nick "Łysek". Nie chce nikogo oczerniac, bron Panie Boze, ale troszke jest to dla mnie podejrzane.... Zaczynam byc troche nieufna. Mam nadzieje, ze organizator odpisze w koncu i rozwieje moje (i chyba nie tylko moje) watpliwosci... A jezeli sie nie odezwie do 1-8 lipca, to nie mam zamiaru bezsensowanie jechac do Jeleniej Gory, bo moze wyjsc wielki ZONK.

Dlatego prosze organizatora, aby we wlasnym interesie odpowiedzial na forum - co sie dzieje????

Myśle ze sporo osób czeka na jakieś wyjasnienia od organizatora-po tym co wczesniej napisano.Bo ja tez nie myśle jechać "w ciemno"na wycieczke do Jeleniej Góry,i przypuszczam że większość sprzedających i kupujących również.

Nook
    Guest

Re: Krajowa Giełda Terrarystyczno-Zoologiczna Jelenia Góra

Osobiście postawiłem sprawę jasno, dopuki nie będzie oczyszczenia imienia to wsparcia ze strony terrarium.com.pl nie będzie. Również ani myslę jechać na darmo.

KGTZ
    Guest

Witam,
    Pragne poinformowac ze gielda odbedzie sie w 100% bez obaw.
    Całe zamieszanie wokol Lyska wyszlo niesttey ale przez jego zle "uklady" handlowe (o czym juz pisal) oraz przez niecierpliwych ludzi... Kingunia ostatnio troszke namieszala po czym zaczela przepraszac za swoje zachowanie poniewaz Łysek wyslal jej i innym towar w dniu pwlaty poieniedzy.
    Jesli chodzi o terraria z tego co wiem to sprawa jest teraz wyjasniana. Zreszta lysek jeszcze dzis wyjasni to wszystko ze swojego stanowiska.
    Ja pragne zaswiadczyc iz gielda odbedzie sie bez wzgledu na inne czynniki.
    Ja jednak wiem jakie jest teraz stanowisko lyska i wioem tez ze jesli nie bedziecie mieli terrariow to odda wam kase bo ja trzyma caly czas u siebie.

Co do strony z rezerwacjami to owszem zniknely z niej informacje odnosnie rezerwacji ale byla to juz propozycja Nooka, teraz okazuje sie ze usuniecie listy bylo zlym pomyslem Jeszcze dzis pojawi sie ona na nowo .

Poki co pozdrawiam i do zobaczenia na gieldzie!

Re: Krajowa Giełda Terrarystyczno-Zoologiczna Jelenia Góra

Witam.
    A może dobrze by było przedstawić nie tylko sprzedających ale również towar jaki mają do zaoferowania ( w krótkim skrócie co i po ile, może jakiś oddzielny link), trzeba pamiętać, że potencjalny klient może się przygotowywać do giełdy dużo wcześniej. Poza tym będzie wiadomo na co można liczyć i za ile a na co nie. Oczywiście dotyczy to ludzi posiadających dostęp do internetu. Niespodzianki zawsze sie zdarzają.

Pozdrawiam.

chciałabym być ....Jak ktoś z Trojmiasta się tam wybiera to chętnie się zabiorę(dorzucę się do paliwa)

Łysek
    Guest

OK z tej strony Rafał
    A wiec wszystkie wyjasnienia odnosnie znikniecia listy osob rezerwujacych miejsca zostalky anpisane przez Tomka no i przeze mnie wraz z innymi wyjasnieniami na stronie[urlhttp://terrarium.com.pl/forum/read.php?f=34&i=7081&t=6965[/url]

Co do propozycji damianaw to niestety ale bedzie tak jak bylo kto rezerwuje, jaki stolik i mniej wiecej oferta (ale tylko typu: pajaki, terraria, gady - a wiec takie zbiorcze) Niestety nie mamy na tyle czasu aby wypisywac szczegoluy na stronach gieldy. wolimy przeznacyzc ten zcas na intensywna reklame gieldy w mediach

Zapraszamy na gielde!

Uprawnienia umieszczania postów