Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Ma ktos fotki terra dla boa ..??

adrian16
    Guest

Ma ktos fotki terra dla boa ..??

mam zamiar kupic sobie boaska ...... ale wiadomo ze najpierw musi byc terra ..... jezeli ma ktos foty terra dla swojego boaska to prosze o kontakt ... z góry dzięki !

Silent_Dragon
    Guest

Re: Ma ktos fotki terra dla boa ..??

Witam
    www.google.pl
    Pozdrawiam :]]

Marcin .P
    Guest

mieszkańcami są tymczasowo 2.2 boa jeszcze młodziaki wymiary to 200 (wys), 120 (boki ),30 ( skosy ). Terra w kształcie trujkąta

P.s : nie zwarcać uwagi na kolorowe literki synal sobie tablice zrobił z ramy terra

TylerPL
    Guest

Super! Jak są owierane przednie drzwiczki?, bo za bardzo nie widze...?

Marcin .P
    Guest

Są na prowadnicach i własnie z powodu prowadnic jest poprzeczka bo nie chciałem robić drzwiczek o tak dużej powierzchni poresztą to pozwoliło mi na podzielenie terra i zrobienie go częściowo w gararzu cała dolna część , jest wyklejona szybami co powoduje że jest 100% wodoszczelne.
    1/3 góry to siatka wentylacyjna zamontowane tam będą 2 went od komputera dla wymuszenia ruchu powietrza szczegulnie w lato , że by nie trzeba było palić oświetlenia [ 2x 60W , 2x 40W, 2x 25W, nocne 2x 40W czerwone ] na max'a. w podłożu jest zamontowany kabel grzewczy aqua ,basen ( nie wiem czy widać ) ma ok 40-50 l poj zamontowałem filtr + napowietrzacz+ grzałka 10W i do dnia wczorajszego mieszkały w nim gubiki [ rozmnażały się i nie było problemów nie bały się węży ,z tego powodu ze boa wogóle nie wchodzą do basenu ) niestety postanowiłem urozmaicić ubarwienie u nich i zakupiłem kilka szt w zoologu niestety wszystkie padły na ospe razem z moimi ale już zamówiłem u kumpla next gubiki na zasiedlenie basenu ]. Wsypane jest tam ok 5 opakowań coco-gruntu temp od 25 C ( dno) - 34/36 C ( pod żarówami ) wilg ok 40% (dno) 70% ( góra ) .

więcej info na priv

adrian16
    Guest

Marcin P SUPER FOTKI ;]

Uprawnienia umieszczania postów