mam zamiar kupic sobie boaska ...... ale wiadomo ze najpierw musi byc terra ..... jezeli ma ktos foty terra dla swojego boaska to prosze o kontakt ... z góry dzięki !
mam zamiar kupic sobie boaska ...... ale wiadomo ze najpierw musi byc terra ..... jezeli ma ktos foty terra dla swojego boaska to prosze o kontakt ... z góry dzięki !
Witam
www.google.pl
Pozdrawiam :]]
Super! Jak są owierane przednie drzwiczki?, bo za bardzo nie widze...?
Są na prowadnicach i własnie z powodu prowadnic jest poprzeczka bo nie chciałem robić drzwiczek o tak dużej powierzchni poresztą to pozwoliło mi na podzielenie terra i zrobienie go częściowo w gararzu cała dolna część , jest wyklejona szybami co powoduje że jest 100% wodoszczelne.
1/3 góry to siatka wentylacyjna zamontowane tam będą 2 went od komputera dla wymuszenia ruchu powietrza szczegulnie w lato , że by nie trzeba było palić oświetlenia [ 2x 60W , 2x 40W, 2x 25W, nocne 2x 40W czerwone ] na max'a. w podłożu jest zamontowany kabel grzewczy aqua ,basen ( nie wiem czy widać ) ma ok 40-50 l poj zamontowałem filtr + napowietrzacz+ grzałka 10W i do dnia wczorajszego mieszkały w nim gubiki [ rozmnażały się i nie było problemów nie bały się węży ,z tego powodu ze boa wogóle nie wchodzą do basenu ) niestety postanowiłem urozmaicić ubarwienie u nich i zakupiłem kilka szt w zoologu niestety wszystkie padły na ospe razem z moimi ale już zamówiłem u kumpla next gubiki na zasiedlenie basenu ]. Wsypane jest tam ok 5 opakowań coco-gruntu temp od 25 C ( dno) - 34/36 C ( pod żarówami ) wilg ok 40% (dno) 70% ( góra ) .
więcej info na priv
Marcin P SUPER FOTKI ;]