Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Co w terrarium

aino
    Guest

Co w terrarium

Mam jeden problem. Zamówiłem terrarium 100/50/80. Teraz planuje je jakos urzadzic tylko jeszcze nie wiem co ma w nim byc. To moje pierwsze terrarium.Mam zero doświadczeń. Prosze o jakies rady i wskazówki. Myslalem o wezu ale nie wiem.
    Dzieki.

xol
    Guest

Re: Co w terrarium

Najpierw zdecyduj, jakiego zwierzaka chcesz trzymać, a potem jak urządzić terra...

aino
    Guest

Nad zwierzakiem wlasnie mysle. Dlatego prosze o rady. Licze na Wasze doswiadczenie i wiedze.

Pomyśl nad preferencjami tzn. np. jaszczurki czy węze!
    A nastepnie poczytaj opis gatunków i dopasuj biorąc pod uwagę swoje doświadczenie jak napisałeś zerowe. Mój początek to agama brodata.

aino
    Guest

Ja myslalem o wezach.Tylko jaki gatunek?

na początek może zbożówka ? Sam jestem właścicielem 62 cm od 2 miesięcy i to fajny wąż jest w takim terrarium mógłbyś trzymać nawet 2 wężyki. Albo mahoniowy na hińskiego troche za małe

Cze.
    Czy naprawde tak trudno najpierw przeczytac opisy gatunkow , poczytac archiwum ? Naprwde juz mnie wkurzaja pytania typu : jaki waz na poczatek , spodobaly mi sie weze i chcialem se jakiegos kupic , itp. ...
    Co chwile na grupie pojawia sie takie pytanie.
    Zaczynam sie tez zastanawiac , czy moze czasem napis na stronie glownej forum (tzn na czerwono) jest naprawde taki maly ze go nie widac ? Wychodzi na to , ze polacy maja slaby wzrok...

Ja na poczatek kupilem boa dusiciela i jestem bardzo zadowolony on chyba tez

lipton
    Guest

wsac tam stary siebie i pomyśl teraz jak tam sie bedzie czuł wąz

Kobra-man
    Guest

bez komentarza lipton :]

i tak wolę Dilmaha :P

pozdroofka
    Kobra_man

Uprawnienia umieszczania postów