-
Moje boasy
Ten maluch to mój nowy nabytek kupiony od wicia a ten duzy to samica kupiona z zoologa, a co tego goscia co trzyma weże to jakis żur którego przygarnełem do domu.
-
Re: Moje boasy
powiem ci ze masz bardzo ładnie ubarwionego tego wiekszego weza , czy masz mozliwosc zamieszczenia fotki rozciagnietego węza .
-
fajne... rozmnozyłes Boa ??
-
Samiczka ładna... ale przykro mi, nie chce mi sie wierzyć ze rozmnożyłeś boasy tej wielkości, jak wynika z informacji w twoim profilu :] Heh... śmieszą mnie tacy zawodnicy...
-
Ten samczyk wygląda prawie identycznie jak moj (też mam od Wicia) Obydwa są super.
-
ten punkcik zaznaczony w profilu to znaczek ze mam zamiar rozmożyc weże a nierozmnozyłem jeszcze troche poczekam zanim maluch urosnie ale jak benda dojrzałe to benda baby i to co tam mam zaznaczone to nie ze aktualnie tylko plany na przyszłosc kumasz czacze ?
-
-
Reptail wiesz co jakby każdy se zaznaczał ze ma zamiar rozmnozyć to byłoby tu w****u i troche "specjalistów" od rozmnazania... poczekasz "troche" ?? ile 2 lata :] ten znaczek jest DLA JUŻ ROZMNOZONYCH a nie dla chcących rozmnozyc...
Wiadomość zmieniona (11-02-05 11:55)
-
to sie z rana uśmiałem Nook trzeba walnąc komentarz, ze ptaszka zaznacze ten co ma zamiar rozmnożyć zwierzaki
-
AAAAAHAHAHAHA!!! Mistrz nad mistrzami... i czacze kuma
Uprawnienia umieszczania postów