Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Moje boasy

Reptail
    Guest

Re: Moje boasy

:-) lol ale dałem ciała wylane na wasze zdanie bende miał tak jak mam nikt mnie nieprzekona nabijajcie sie dalej z moich planów na przyszłosć :P

Goblin
    Guest

Ja se jutro wpisuje moje plany na przyszłość do profilu... czyli m.in. rozmnozenie Moreli virdis i Boa psiogłowych :]

Reptail
    Guest

włąsnie widze jacy jesteście jeżeli niejest coś po waszemu to odrazu to jest najgorsze albo plan do nasmiewania sie jesteście beznadziejni mam zaznaczone tak bo mam i to niewasza sprawa jeszcze wam to tłumacze a wy dalej beka, bedzie tak jak jest i nikt tego niezmieni nabijajcie sie dalej!!!

Marian667
    Guest

A oprocz tego masz fajna liste hodowanych w przeszlosci gatunkow... to moze zaczales hodowac je juz od przedszkola i teraz biedaki padly Ci ze starosci.... (pomijajac ze pisze: w terrarystyce od 2003)

Marian667
    Guest

Czyli rozmnozenie lampropeltisow i lampartow to tez plany na przyszlosc... hehe...

Goblin
    Guest

Marian a jak myslisz ?? przecież lamparty nierozmnazają się bezpłuciowo (niema samca) albo jestem jakis zacofany.... ???

Reptail
    Guest

jesteście banda idiotów niemacie lebszych pomysłów na dowcipy?

Reptail
    Guest

dobra zmieniłem to może teraz was interesuje jak to wyglada co ? downy!!!

M.I.R.A.S.
    Guest

Masz troche dziwny profil ;]

Goblin
    Guest

No mi to całkowicie odpowiada :] przynajmniej nierozmnazam sie przez pączkowanie :]

Uprawnienia umieszczania postów