Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 80

Wątek: I jak tam po giełdzie????

Re: I jak tam po giełdzie????

Witam!!!
    Jestem po gieldzie zakupilem geniculate, murinus ,,red form" i anolisa zielonego- to tyle co do zwierzat !!
    Dodatkowo kupilem terra i korek
    Jestem zadowolony z zakupu !!!
    Gielda byla super i czekam na nastepna !!!
    POZDRO

Ja powiem tak akcia ze złodziejami smutna sprawa :|
    Ceny naprawde neizłe, węże super były. Jak ktoś chciał to mógł wiele kupić za niewielkie pieniądze
    Jedyne co meni rozbroiło to sie okazało, ze moja geniculata to nie geniculata ino Nhandu chromatus (Lasiodora cristata) :|:| Ale tak to super. Okazi było naprawde wiele.

Akcja ze złodziejami - kilku kolesi pokradło zweirzaki itd, złapano ich i sprzedający mogli iść do ich samochodu, gdzie towar się znajdował i zabrać uczciwie to co im ukradli.

Kupiłem piekną parkę boa - samca od Pana Witolda Plucika a samice od emki i elfura, bardzo Ich polecam !!!

3eba było im wpier*******

Z reguły Takie giełdy są okazją do pokazania zwierząt przez sprzedających,pokazania się,przyciągnięcia nowych zwolenników terrarystyki.
    Ci co już byli na kolejnej z kolei giełdzie i mają kontakty między sprzedawcami raczej załatwiają swoje zakupy po za giełdą .
    Jedno trzeba przyznać oby więcej takich giełd i mniej złodziejskiego NASIENIA....
    GOOOL akurat polacy strzelili brame na 3 -do 0 ra...
    Mój zakup to jedynie samiec imago modliszki gwinejskiej,dalszych zakupów dokonam na giełdzie w poniedziałek.
    Pozdrawiam

giełda
    ocena:6/10

Ale problem był z dojazdem ze strony Chorzowa i Katowic...i z tym wiąże się moja głupawa historia

W Chorzowie były głupie parady i zamiast tramwajów jeździły busy.
    Durny kierownik ruchu w Chorzowie mi mówi - że tramwaje nie jeżdżą i jeśli chcę dojechać do Świętochłowic to muszę wsiąć do busa o numerze T37 (zamiast tramwaju 37) i on tez jedzie do tego miasta - . Wsiadliśmy z kumplami i słyszę w busie że on nie jedzie do Świętochłowic tylko do Chorzowa.
    Spoko myśle zrobił mnie w h... nie kasuje biletów... wysiąde i jakoś dojde do giełdy a tu kanar się wyłania i mówi mi że mi da karę bo nie skasowałem, pokłóciłem się z nim i wyjaśniłem sprawę

On wziął mi reszte biletów które miałem na odjazdy i przyjazdy... i musiałem kupić nowe (dycha w plecy)
    kur... i straciłem parę godzin przez tą zasrana paradę

Było ok ja kupiłem Poecilotheria fasciate :]

Spoko bylo no ale wybor duzo mniejszy niz na ostatniej gieldzie.. Kupilem w sumie 8 modliszek ale chyba najbardziej dumny jestem z 3 x subimago P. occelatta ( pozdrowania dla milego czecha ).

Giełda jak giełda dla jednych super dla innych kicha wszyscy nigdy nie będą zadowoleni. Ja kupiłem A.bicoloratum , A.seemani , B.emilia , N.chromatus kilka B.dubia i modliche synowi

SD AS
    Guest

Ja na giełdzie byłem przelotem może tak z 10 min.Wyszedłem z niej razem z stromatopelma l7 samica i paczką świerszczy.

Uprawnienia umieszczania postów