-
Re: I jak tam po giełdzie????
no a czego wy byscie chcieli jak tam sprzedaja dokladnie te same osoby ktore oglaszaja sie na forum, wiadome ze nic z kosmosu nagle im nie spadnie i nie znajdzie sie w ofercie
-
Podsumuje z mojego punktu widzenia. Mało kupujących, więcej oglądających. Ceny co do pająków podrostków i dorosłych to u niektórych taniej niż u pepoli w czechach kto zresztą jeździ do pepoli ten sam dobrze wie. Ta giełda to totalna kicha. Ale macie co chcieliście po ostatniej piwa dla małolatów brak. No i coś się działo (akcja ze złodziejami-ha ha ha). Zobaczymy jak w Jeleniej Górze wyjdzie giełda.
Pozdrawiam.
-
tam wcale nie sprzedają dokłądnie te osoby, które ogłaszają się na forum :/ chyba nie myślisz, że wszyscy terraryści w Polsce udzielają sie na forum ..... było sporo sprzedawców spoza forum.
-
Jedna z gorszych giełd no a z tymi złodziejami ciekawie było .... nawet łądne węze były na tej giełdzie w porównaniu do innych cenchrie małe u czechów miodzio , tygryski albino miodzio dalej juz niewymieniam a te Boa u Plucika to Hoog Island były ? w jakiej cene ?
-
Goblin jacy złodzieje?? Ja tam byłem tylko do 11 na giełdzie Nie widziałem Czechów z wężami
-
ja też nie wiem o co chodzi z tymi złodziejami?? Również uważam że giełda nie była najlepsze... długo szukałem małych Achatina achatina i nieznalazłem nigdzie (tylko na jednym stoisku, ale dorosłe) kupiłem więc tylko A. iredalei oraz A. fulica
-
Kupiłem dorosłą samiczkę P. irminia i jedzonko dla boasa ;] Szkoda tylko, że mały wybór...
-
-
Ja tez se coś kupilem Aphonopelma seemanni Chromatopelma cyaneopubescens Stromatopelma calceatum i jeszcze coś ale nie wiem co to za pajączek W sumie 70 zl poszlo sie eheheheheh
-
Heh ja też kupiłam sobie pajączka,chciałam co innego, a kupiłam coś innego, a dokładnie to Vagans-a.Co do giełdy-było w sumie ok, ale za mało czasu tam byłam.Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów