-
-
Re: żaba rogata- nowe zdjęcia
Super żabol
-
Miałem kiedyś takie żaby są takie pierdołowate, że ledwo mogą coś upolować:]
a jak idą na spacer...
-
ślicznie sie prezentuje, identyczny jak mój cranwelli
raptor, mój żab jest inny - poluje jak jakiś obłąkany komando, goni swierszcze, rzuca się na nie i ogólnie gania jak pacman. Gdy się wystraszy, prędko skacze do jakiejś kryjówki. gdy ją czasem płuczę "pod kranem" potrafi prawie wybiec pod górę z miski ;-) ale gdy nie ma niczego do roboty siedzi na dupie i kontempluje.
-
moja kiedys wykonala pojedynczy skok 10 cm za karaczanem- nie sa pierdolowate. Ale zabraklo jej 1 cm, wypadl jej z paszczy bo za maly kawalek chwycila Moja to prawdopodobnie samica, czemu mowisz ze identyczny? Szybko rosnie, teraz glownym pokarmem beda rybki- mieczyki i gupiki, nie musze juz wtedy wapnia i witamin oddzielnie podawac a w zasadzie kombinowac jak to zrobic (wypluwala karaczany utaplane w wapniu i witaminach!), bo rybki zawieraja wszystko
-
eeee no identyczny bo takiej samej maści i w ogole :>
-
Saurus mógł bys mi wysłac te zdjęcia na maila bo nie chcą mi sie wczytać:/
-
Moje żabole jak były małe, to jadły z chęcią świerszcze, potem urosły i chciały jeść tylko myszy. Ze świerszczami dawały sobie radę ale jak próbowały upolować mysz... to była komedia:P
-
extra zabol jak mój )
moja je tylko noworodki, czasem swierszcza ale za bardzo nie ma na nie ochoty
ale nie po to pisze, odpowiedzcie mi na pytanie czy tylko samce "szczekają" czy wszystkie?? odgłos mój wydaje swoją wielką paszczą nie rezonatorem, jak jest u was??
-
chodzi ci o szczekniecie, takie krotkie, jak np czyms wkurzysz zabe? To chyba wszystkie, zwlaszcza ze bez rezonatora. Moja zabka z 2 razy tak mi szczeknela ;]
Uprawnienia umieszczania postów