Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: ciekawostka - martwy Coenobita

AGAM
    Guest

ciekawostka - martwy Coenobita

Własnie przed chwilą zauważyłem, że jeden z moich krabów jest martwy Nie wiem co z nim było, ale od dłuższego czasu był bardzo ospały szkoda kraba, ale przynajmniej mogłem w końcu zobnaczyć jak wygląda bez muszli. Na fotkach widać charaktersytyczny dla pustelników miękki, wydłużony i skręcony odwłok. Widac też redykcję 4 i 5 pary odnózy krocznych oraz zanik odnóży odwłokowych z prawej strony. Pozostałe odnóża odwłokowe sa porośnięte na końcu włoskami.

AGAM
    Guest

Re: ciekawostka - martwy Coenobita

kolejna fotka

AGAM
    Guest

nr 3

AGAM
    Guest

i ostatnia

Theraphos
    Guest

Szkoda kraba. A ten temat nadawał by sie raczej do przykrych doświadczeń:] Mi on przpomina kawałek gałęzi:P

Myster_x
    Guest

Ugotuj go i zjedz ale tak pozatym to bidak

AGAM
    Guest

być może ale nie korzystam z tego działu raczej Pisze tam tylko jeśłi moje doświadczenie moze innym w czymś pomóc, a jakoże nie znam przyczyny śmierci tego kraba, to nie będę o tym pisał. Uważam, ze to ciekawe zdjęcia - sam wczesniej nie widziałem podobnych

Double
    Guest

fantastyczne! bardzo ciekawe, pierwszy raz widzę pustelnika bez muszli, nawet sobie nie wyobrażałam, jak on może bez niej wyglądać... tak mogło by wyglądać UFO :P

misiekrzysiek12
    Guest

Nom szkoda tego kraba ale fotki sa super pierwszy raz widze pustelnika bez muszli ale powiem szczeze wyobrazałem go sobie inaczej składam kondolencje tobie z powodu kraba szkoda zwierzaka

AGAM
    Guest

ciesze się, że się foty podobają I dziękuje za kondolencje. Teraz musze poszukać towarzystwa dla pzostałego krabika.

Uprawnienia umieszczania postów