Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: RACK dla Python regius

Fatum
    Guest

Re: RACK dla Python regius

Mógłbyś jeszcze powiedzieć, albo pokazać na fotce, gdzie usytuowałeś kabel grzewczy, bo jakoś go nie widze? Ogólnie rack fajniuśny, bardzo mi się podoba . Pokaż się czasem na gg, bo chciałbym pogadać z tobą odnośnie twojego planowanego przychówku .

Evoker
    Guest

Proszę bardzo - mocowanie kabla w załączniku.

Wymiary samych szuflad są IDEALNE dla regiusów i spora dorosła sztuka ma pełen komfort przy zapewnieniu warunków środowiskowych.
    Rack'i tego typu są b.popularne w krajach o mocno rozwiniętej kulturze herpetologicznej i oferują kilka fundamentalnych udogodnień:
    - kilka/kilkanaście osobników na adekwatnej powierzchni z zachowaniem swobody poruszania się i osobnego przetrzymywania płci
    - szybki i łatwy dostęp przy 'obsłudze' zwierzęcia - zwłaszcza przy sprzątaniu
    - brak bezp. kontaktu z elementami grzejnymi
    - spokój otoczenia
    Oczywiście są też minusy: nieatrakcyjny i małowidowiskowy wygląd, brak możliwości ciągłej wizualnej kontroli osobnika, ograniczenie wysokości zbiornika, koszty.

boidae
    Guest

Całkowicie wystarczajace dla regiusow. a duzej wysokosci one i tak niepotrzebuja bo wola przebywac na podlozu niz w gornych czesciach terrari.
    Stosowanie ułozenia pojemnikow jednepod drugim ułatwi dodatkowo ogrzewanie,
    Pojemniki wspommagaja sie wymiana ciepla. Obsługa ułatwiona do minimum.

Poprostu super gratuluje Evoker.

Evoker
    Guest

no to jeszcze 1 strzał...

Pawloosh
    Guest

Coolary!

Hej, Coolary, kiedy zamiescisz opis budowy rack systemu na swojej stronce? Obiecales...!

coolary
    Guest

Re: Coolary!

Obiecałem ale od 3 tyg nie mam swojego komputera (dlatego też wogóle nie ma mnie na gg). Jestem juz po feriach więc kiepsko z czasem. Miałem ambitny plan zrobić to w ferje ale brak sprzętu uniemożliwił mi to. Teraz wróciłem do normlanego toku nauki i dotego pracuje co drugą noc więc czasu nie mam prawie wogóle. Nie wiem kiedy pojawi się opis. Brak mi czasu na jakikolwiek upgrade strony

Pawloosh
    Guest

Co do zapierdzielu na uczelni, to wiem cos o tym

Sluchaj, Coolary, mieszkam niedaleko Piaseczna (dokladnie jakies piec kilosow), moze bysmy sie jakos spotkali? Przekazalbys nieco wiedzy niedoswiadczonemu koledze

Pozdrawiam!
    Pawel

coolary
    Guest

W tej chwili nie mam nawet specjelanie czasu dla swojej dziewczyny przez szkołe i prace. Jak znajde czasw jakiś weekend odezwe się. Na przyszłość w takiej sprawie podeślij maila - nie będziemy zaśmiecać forum.

mazik
    Guest

A tak z ciekawości :
    gdzie kupiłeś te pojemniki i po ile??

Dzięki
    Pozdrawiam!!
    Maciej

Evoker
    Guest

w IKEA 45zł/szt.